Muut artikkelit

22.11.2017

Unohtumattomat kylpyhetket raikkaassa ulkoilmassa voivat kuulua myös sinun arkeesi

Euroopan suurin kylpytynnyrivalmistaja Kirami tuo luksusta sinunkin arkeesi. Miltä kuulostaisi nautinnollinen hetki lämpimässä vedessä tähtitaivaan alla?

Kiramin kylpytynnyri ja palju suovat rentouttavan nautinnon niin talven pakkasilla, kesän viileinä hetkinä kuin syksyn sateilla.

– Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta ja siitä, että voimme taata asiakkaillemme ikimuistoiset kylpyhetket. Hienoa, että saksalaiset asiakkaatkin ovat löytäneet Kiramin tuotteet ja omaksuneet puulämmitteisten kylpytynnyrien nautinnon. Tavoitteenamme onkin kasvattaa jälleenmyyjäverkostoamme Saksan markkinoilla, toimitusjohtaja Mika Rantanen kertoo.

Helppohoitoiset ja kierrätettävät materiaalit

Kylpynautinto syntyy lämpimästä vedestä, raikkaasta ulkoilmasta ja hyvästä seurasta.

– Kylpytynnyri voi olla rauhallinen tai sosiaalinen, mutta ennen kaikkea helppohoitoinen nautinto. Kylpytynnyrinhän voi olla huoletta pihalla ympäri vuoden. Se on myös helppo ottaa käyttöön, sillä toimitamme tuotteen valmiiksi kasattuna.

Rantasen mukaan Kiramin tuotteet edustavat ns back to nature -ajattelua.

– Etsimme jatkuvasti uusia materiaaleja, jotka kestävät käytössä pitkään. Kierrätettävyys on myös tärkeä kriteeri valmistusmateriaalien valinnassa.

Kiramin jälleenmyyjäksi?

Kiramin valikoimasta löytyy myös laaja valikoima oheistuotteita sekä ulkogrillejä, joille löytyy kysyntää. Jos olet kiinnostunut toimimaan jälleenmyyjänä, ota yhteyttä mika.rantanen@kirami.fi tai

Tutustu tuotevalikoimaan osoitteessa www.kirami.fi/de

Teksti: Mia Heiskanen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Kirami

Kirami

Kirami has a suitable hot tub for everybody. The Original, Comfort and Premium product lines include plenty of different size and material choices. You can find a suitable tub all the way from an original wooden tub to a modern composite panelled plastic tub.