Muut artikkelit

04.12.2017

Eckerö Linen Suomi 100 -lahja nuorille muusikoille tuuletti käsityksiä laivaviihteestä

Eckerö Linen Suomi 100 -lahja nuorille muusikoille  tuuletti käsityksiä laivaviihteestä

Eckerö Line lahjoitti Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi estradinsa Sibelius-Akatemian opiskelijoiden käyttöön ja tuuletti käsitystä siitä, mitä laivalla voi ja saa soittaa.

Eckerö Line halusi onnitella satavuotiasta Suomea tarjoamalla nuorille muusikko-opiskelijoille estradin koko juhlavuoden ajaksi. 

– Laivamme on ollut kahtena päivänä kuukaudessa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorten muusikoiden esiintymispaikka eli olemme työllistäneet näin kymmeniä nuoria ja toivon mukaan avittaneet omalta osaltamme heidän muusikon uraansa, toimitusjohtaja Taru Keronen kertoo.

Riemukasta viihdettä bhangrasta swingiin

Eckerö Line suhtautui yhteistyöhön ennakkoluulottomasti, eikä lähtenyt rajoittamaan ennakkoon esitysten tyyliä. 

– Halusimme yllättää niin itsemme kuin asiakkaammekin – ja näin todella tapahtui. Nuorten muusikoiden esitykset ovat olleet raikas tuulahdus laivamme viihdetarjontaan. Lavalla on nähty niin modernia pelimannimusiikkia, swingiä kuin suomalaista bhangraakin. Moni asiakas onkin todennut, että esitykset ovat olleet aivan jotain muuta kuin mitä laivaviihteeltä on osannut odottaa. Nuorten energia on säteillyt positiivisesti myös henkilöstömme suuntaan, ja se on kokenut tärkeäksi sen, että suuntasimme lahjamme nuorille muusikoille. 

Laivaestradi on nuorille näytön paikka

Musiikin ja viihteen merkitys on Eckerölle tärkeä. 

– Olemme Suomen suurin keikkatyöllistäjä 2-4 päivittäisellä keikalla. Suosimme pääsääntöisesti suomalaisia viihteen tekijöitä eli käytännössä kaikki Suomi-viihteen kirkkaimmat tähdet ovat esiintyneet meillä viimeisen 20 vuoden aikana. Uskon, että esiintyminen M/s Finlandialla on tätäkin taustaa vasten nuorille muusikoille arvokas – mutta myös jännittävä kokemus. Yleisöhän on laivaestradilla hyvin lähellä. Nuorten ammattitaito ja ohjelmiston laajuus on tehnyt meihin todella suuren vaikutuksen ja voihan olla, että jotkut heistä vielä palaavat viihdyttämään asiakkaitamme.  

Esiintymisten lisäksi Eckerö Line on tehnyt videoklipit, joissa Sibelius-Akatemian opiskelijat kertovat ajatuksistaan ja musiikin tekemisestä tämän päivän Suomessa. Videot löytyvät Eckerö Linen verkkosivuilta.

Kaupungin parhaat itsenäisyyspäiväetkot 5.12. 

Koko vuoden kestänyt juhlahumu huipentuu itsenäisyyspäivän aattona 5.12. M/s Finlandian Suomi 100 -juhlaristeilyyn. Ikimuistoinen ilta käynnistyy samppanjamaljalla ja jatkuu Buffet Eckerön juhlakattauksesta ja Suomi 100 -juhlabaarin antimista nauttien. Iltaa siivittävät tanssimusiikki ja Laura Voutilaisen esiintyminen, jonka jälkeen ilta huipentuu ilotulitukseen! 

– Varsinaisena juhlapäivänä 6.12. tarjoamme asiakkaillemme perinteiseen suomalaiseen tapaan kahvit, Keronen lupaa.

Teksti: Mia Heiskanen

www.eckeroline.fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Eckerö Line

Eckerö Line

Eckerö Line harjoittaa autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä ja suuntautuu toiminnassaan sekä rahti‑ että matkustajareittiliikenteeseen. Yrityksen tarjontaan kuuluvat myös kattavat turistipalvelut Virossa.

Yhteystiedot

p. 06000 4300 info@eckeroline.fi

Eckerö Line somessa