Muut artikkelit

08.03.2018

BORA tuo vallankumouksen keittiöön

BORA mullistaa perinteisen käsityksen keittiöstä – enää ei tarvita erillistä liesikupua tai tasosta nousevaa tuuletinta. Innovatiivinen BORA yhdistää tehokkaat keittotasot ja nerokkaan liesituulettimen, jonka alaspäin suuntautuva imuvirtaus poistaa kaikki höyryt ja käryt ennen kuin ne ehtivät nousta huoneilmaan.

Ruokaa laitettaessa voidaan nauttia raikkaasta sisäilmasta, ja vieraiden kanssa seurustelu onnistuu esteettömästi. Vieraiden ihailevilta katseiltakaan tuskin voidaan välttyä – ratkaisun minimalistinen muotoilu ja vaikuttavan tehokas imuteho herättävät taatusti huomiota. 

Uusia mahdollisuuksia keittiösuunnitteluun

BORA tuo uudenlaista avaruutta keittiöön ja tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia sekä uudis- että remonttikohteiden keittiösuunnitteluun. Upeasti muotoiltu liesi tehokkaalla ja hiljaisella tuulettimella sopii erinomaisesti moderneihin avoimiin keittiötiloihin. Liesi voidaan haluttaessa sijoittaa vaikka ikkunan eteen, saarekkeesta tulee aidosti avoin, ja pienemmissä keittiöissä saadaan yläkaapeille lisää tilaa. 

BORA antaa mahdollisuuden toteuttaa unelmien keittiö. BORA Professional ja BORA Classic ovat modulaarisia ratkaisuja, joista voidaan rakentaa haluttu kokonaisuus. BORA Basic ja Basic Plus taas ovat valmiita ratkaisuja. 

BORA-toimintaperiaate

Ruoanlaitossa syntyy höyryjä, jotka nousevat 1 m/sek. nopeudella ylöspäin. BORA-keittotasoon integroitu tehokas liesituuletin imee syntyneet höyryt ja käryt jopa nelinkertaisella nopeudella alaspäin. Suuri alaspäin suuntautuva imuvirtaus poistaa epäpuhtaan ilman tehokkaasti suoraan keittotasolta, ennen kuin se ehtii levitä huoneilmaan. Ratkaisu on saatavissa sekä huoneilmaan palauttavana että hormiin liitettävänä.

Tutustu BORA-ratkaisuihin

7 HYVÄÄ SYYTÄ:

  1. Raikas sisäilma: ruoanlaitto BORAlla on kuin kokkaisi raikkaassa ulkoilmassa.
  2. Hiljainen: BORA on huomattavasti hiljaisempi kuin perinteiset liesituulettimet.
  3. Helppo puhdistaa: BORA-liesituulettimen osat voidaan pestä astianpesukoneessa.  
  4. Tehokas: BORA imee kaikki höyryt ja hajut suoraan keittotasolta ennen kuin ne ehtivät levitä huoneilmaan.
  5. Laadukkaat materiaalit: BORA takaa toimivuuden ja pitkän käyttöiän.
  6. Suunnittelun vapaus: BORA asettaa uudet standardit keittiösuunnittelulle.
  7. Esteetön näkymä: BORA asennetaan työtasoon – lieden yläpuoli jää vapaaksi.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Savo

Savo

Savo on suomalainen perheyritys. Kehitämme ja markkinoimme tuotteita, joissa on otettu huomioon turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus.Savo Design & Technic Oy on perustettu vuonna 1982, ja meillä työskentelee 25 tekniikan, markkinoinnin, myynnin ja oston ammattilaista. Toimitilamme ja myyntinäyttelymme sijaitsee Vantaan Muuntotiellä.Tarjoamme viimeisteltyjä, arkea helpottavia ratkaisuja kaluste- ja rakennusteollisuudelle sekä jälleenmyyjäverkoston kautta kuluttajille. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen, ja huolellisesti suunniteltu tuotemallistomme kasvaa jatkuvasti. Siihen kuuluu omien SAVO-tuotteiden ohella eurooppalaisia huippubrändejä, kuten GRASS ja BORA. Työskentelemme kiinteässä yhteistyössä parhaiden suunnittelijoiden ja valmistajien kanssa taataksemme ensiluokkaisen valikoiman niin teknologisesti kuin esteettisestikin laadukkaita tuotteita.

Verkkosivut

https://savo.fi/