Aihepiirit
02.05.2018

Huolehdimme hyvinvoinnistasi!

Kun jokin tekijä heikentää jaksamista ja toimintakykyä arjessa, erilaiset tuetut tai kokonaan ilmaiset palvelumme auttavat kohti parempaa elämänlaatua. Terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijamme monista ammattiryhmistä auttavat eri tilanteissa eteenpäin monin tavoin. 

Esimerkiksi Kelan maksama kuntoutus tarjoaa moniammatillista tietoa, taitoa ja tukea – ja se on kuntoutujalle ilmaista. Askel pysyvään muutokseen -hyvinvointijaksoilta työikäiset saavat tukea esimerkiksi elämäntapojen muuttamiseen tai liikunnan ilon löytymiseen ja maksavat vain pienen omavastuuosuuden. 

Vaikuttavien palvelujemme perusta on hyvä, moniammatillinen yhteistyö. 

– Kankaanpäässä on vahvaa terveyden ja hyvinvoinnin osaamista. Saamme valtavan hyvää palautetta henkilökunnan asiantuntemuksesta sekä aidosta paneutumista asiakkaidemme tilanteisiin. Meillä vallitsee täällä lisäksi sellainen hyvä Kuntsarin henki, jonka asiakkaatkin huomaavat, kertoo kuntoutuksen ohjaaja (YAMK) Seija Noppari.

Äideille ja tyttärille

Asiakaskuntaamme ovat lapset, nuoret ja aikuiset, joten erilaisia tukipalveluja löytyy niin erityislasten perheille, työssä jaksamiseen kuin sairauden tai ikääntymisen tuomiin haasteisiin. Moniammatillinen kuntoutus ei ole vain fyysistä suorittamista, vaan ihmisen hyvinvointi otetaan huomioon monipuolisena, myös psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena.

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on palveluvalikoimaltaan Suomen monipuolisin kuntoutuskeskus. Viihtyisässä ja virkistävässä hyvinvoinnin keskuksessa on 242 asiakaspaikkaa ja paljon mahdollisuuksia viihtymiseen myös vapaa-ajalla. 

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme:

……………………………………………………………………

Lue Aikuinen Nainen -lehti klikkaamalla kuvaa

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Kuntoutuskeskus Kankaanpää

Olemme on uudistuva ja monipuolinen kuntoutuksen ja hyvinvoinnin valtakunnallinen osaaja ja vaikuttava terveydenhuollon toimija. Kuntoutuspalveluitamme leimaa hyvä henki ja ystävällinen, ihmisläheinen ote asiakkaitamme kohtaan. Monipuolisen kuntoutuksen lisäksi tarjoamme erilaisia virkistykseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin.