Aihepiirit
18.05.2018

Sisäilma-asiatkin kuntoon!

Sisäilma-asiatkin kuntoon!

Suomessa on raportoitu olevan maailman puhtainta ilmaa, mutta sisätiloissa asia voi olla toisin. Etenkin näin allergiakaudella sisälle kantautuu siitepölyhiukkasia, jotka rasittavat kehoa. Rakennuksessa voi myös olla rakenteellisia vaurioita, jotka huonontavat sisäilman laatua, tai sitten ilmanvaihtojärjestelmä ei ole riittävä takaamaan laadukasta sisäilmaa. 

Kiinnostus ja tietous sisäilman laatua kohtaan kasvaa koko ajan ja sitä myötä nähdään tarve myös ilman puhdistamiselle sisätiloissa – tällöin tilakohtainen sisäilmanpuhdistin voi olla se helpoin ja kätevin tapa saada asia tehokkaasti kuntoon. 

AAVI:n sisäilmanpuhdistimet kykenevät puhdistamaan myös kehollemme kaikkein vaarallisimmat nanokokoiset pienhiukkaset sisäilmasta erittäin tehokkaasti – laite puhdistaa pölyt, sieni- ja homeitiöt, virukset ja bakteerit. Laitteemme ovat suodatinvapaita, joten puhdistusteho säilyy korkeana koko ajan. Samalla säästytään myös suodattimien vaihtokuluilta. Ekologiset laitteemme puhdistetaan vesipesulla ja ne ovat myös helppoja käyttää.

Osta tai vuokraa Leaf® -ilmanpuhdistin nyt tarjoushintaan!

Hyödynnä nyt tarjouksemme lehden lukijoille! Vuokraamme Leaf® Pro ilmanpuhdistimen hintaan 120€/kk* (sis. ALV) Myydyistä laitteista annamme yli 30% alennuksen, esimerkiksi Leaf® Pro -malli nyt hintaan 1 700€ (sis. ALV), normaali hinta 2 487€. Saat tarjouksen koodilla KotiKuntoon-AAVI 30.6.2018 saakka tai niin kauan, kun tuotteita riittää varastossa.

*Tarjoushinta ei sisällä toimituskuluja, vaan ne veloitetaan erikseen.

www.aavi-tech.com/fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Aavi Technologies

Aavi Technologies

AAVI Technologies Oy haastaa perinteisen ilmanpuhdistamisen tehokkuudellaan, kestävyydellään ja joustavuudellaan. AAVI on kasvava huipputeknologian yritys, joka tarjoaa suodattimetta toimivan ratkaisun monille käyttöalueille sisäilmanpuhdistuksesta teollisuuspäästöjen hallintaan.