Aihepiirit
27.09.2018

Gustavelundissa arvostetaan pitkäaikaisia ja pysyviä teemoja

Gustavelundissa arvostetaan pitkäaikaisia ja pysyviä teemoja

Perheyritys hotelli Gustavelund palvelee asiakkaitaan Tuusulanjärven rannalla ainutlaatuisen puistomiljöön syleilyssä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Kokoustilat kaiken­kokoisille tapahtumille

Idyllinen kokousympäristö tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon kiireestä ja tutun työympäristön rutiineista. Lentokenttä sijaitsee 15 km etäisyydellä, juna-asemalle on matkaa vain viitisen kilometriä ja välimatka mille tahansa valtatielle on laskettavissa minuuteissa. 

– Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan tilaisuuksien toteuttamisessa tuottamalla kokous-, hotelli-, ravintola- ja ohjelmapalveluja asiakkaiden tilannekohtaiset tarpeet ymmärtäen, yrittäjänä yhdessä puolisonsa Antti Ropposen kanssa toimiva Pia Ropponen kertoo.

Vintage design-hotelli Gustavelundissa asiakkaiden käytössä on yli 20 erilaista kokoontumistilaa. Noin tuhat ravintolapaikkaa, auditorio ja kaikki kokoustilat ovat valoisia sekä avaria. Kabinetit ja takkahuoneet täydentävät tilavalikoimaa. Pysäköintitilat ovat veloituksetta asiakkaiden käytössä. 

– Kesällä tilaisuuden näyttämönä voi olla järven rannalla sijaitseva puutarhamme ja sen aurinkoiset terassit, hotellia luotsaava Pia Ropponen kuvailee. 

– Arvostamme ympäröivää luontoa ja järjestämme retkiä pyöräillen, veneellä ja retkiluistimilla. Olemme sitoutuneita energiaa säästäviin ratkaisuihin ja mukana energiatehokkuussopimuksessa. Keittiömestarimme suosii luomua sekä lähiruokaa ja meistä on mukavaa kunnostaa vanhoja kalusteita ja pitää huolta kauniista hotellirakennuksestamme.

Osaava ja työstään nauttiva henkilökunta on Gustavelundin sydän

Myyntipalvelussa tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin vastaavat omat vakituiset myyntineuvottelijat. Hotellin siivous ja kiinteistönhuolto hoidetaan oman väen voimin ja talon oma taloussihteeri hoitaa kirjanpidon. Gustavelundissa työskentelee yhteensä noin 40 omaa, vakituista ja kokoaikaista työntekijää. Tasapuolisesti niin miehiä kuin naisia, sekä kaikkien ikäryhmien edustajia. 

– Työnantajille usein riskeinä näyttäytyvät työntekijät, kuten vaikkapa nuoret naiset tai yli 50-vuotiaat ovat aina olleet meille tervetulleita. Työyhteisö toimii kokemuksemme mukaan parhaiten, kun erilaisuutta siedetään ja sallitaan, Ropponen kertoo. 

Yrittäjät iloitsevat myös siitä, että tuoreessa työhyvinvointikyselyssä tuli erinomaiset tulokset kaikilla osa-alueilla. – Jokaisen työntekijämme panos on meille yhtä arvokas. Olemme onnellisia, että voimme tarjota työpaikan kymmenille ihmisille ja ylpeitä saadessamme osallistua näin yhteisen hyvinvoinnin edistämiseen, Pia Ropponen hymyilee.

Tutustu tiloihin: www.gustavelund.fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Gustavelund

Gustavelund

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan kokousten ja muiden tapahtumien toteuttamisessa tuottamalla kokous-, hotelli-, ravintola- ja ohjelmapalveluja asiakkaiden tilannekohtaiset tarpeet ymmärtäen. Kaikki yhdessä -toimintatapamme tarjoaa asiakkaalle helpon ja nopean tavan varata kaikki tarvitsemansa palvelut samasta paikasta.Osaavan ja työstään nauttivan henkilökunnan kanssa meillä on ilo toivottaa Teidät, hyvät asiakkaamme, tervetulleiksi Gustavelundiin!