Muut artikkelit

04.10.2018

SPA – Kodin uusi sydän

SPA – Kodin uusi sydän

Vieser Oy:n Habitare-messuilla esitelty uusi mallisto vastaa edelleen ammattiasiakkaan tarpeisiin asennuksen helppouden ja luotettavuuden kautta ja tuo designin ja itseilmaisun aivan uudelle tasolle. Muodon ja materiaalin yhdistelmä on uniikkia ja taustalla ovat kylpyhuoneiden megatrendit maailmalta.

Asumisen ja kodinsisustamisen alalla koettu suuri murros alkaa näkyä toden teolla nyt myös kylpyhuoneissa.

– Ihmiset toivovat mahdollisuutta itseilmaisuun kylpyhuoneensa materiaali- ja tyylivalinnoissa. He haluavat myös viettää laatuaikaa kylpyhuoneissaan, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Vieser Oy on markkinajohtaja, joka tunnetaan laadukkaista ja helposti asennettavista lattiakaivoistaan. Yritys on myös puhtaasti suomalainen, edelläkävijä, joka luo uutta normaalia designin kautta.

Mitä kylpyhuoneissa ajatellaan?

– Teimme laajan kuluttajatutkimuksen, jossa seurasimme suomalaisia ja ruotsalaisia kuluttajia heidän kylpyhuoneissaan, kertoo Annika. Kyselytutkimuksen ja kuvien avulla saatiin tarkkaa tietoa ihmisten ajatuksista, toiveista ja tarpeista.

– Meille selvisi kaksi avainasiaa. Ihmiset toivovat itseilmaisukykyä, mutta kokevat kylpyhuonetilan niin teknisesti haastavana, ettei siihen löydy luotettavia sekä persoonallisia ratkaisuja. He haluavat ammattilaiset toteutuksen avuksi, mutta tuotetarjonnasta ei löydy ratkaisuja itseilmaisun tueksi, taustoittaa Annika.

Toinen selvinnyt asia tutkimuksesta oli kokemus kylpyhuoneremonttien mittavuudesta ja kalleudesta. – Ihmiset kokevat, että valintojen kanssa eletään jopa vuosikymmeniä. Ja tämäkin rajoittaa sitä itseilmaisua, kun valitaan varmoja ja neutraaleja vaihtoehtoja siinä pelossa, että jos viiden vuoden päästä jo kyllästyttää. Meillä on näihin molempiin asioihin ratkaisu. Me tarjoamme luotettavia mutta ilmaisu- ja elämysrikkaita vaihtoehtoja.

Materiaali ja muoto toistuu

– Olemme tunnistaneet kuluttajien toiveet ja haluamme vastata markkinatarpeeseen. Voimme tarjota vaihdettavuutta ja elämyksellisyyttä, toteaa Jyllilä-Vertigans.

Lattiakaivojen kansien vaihtaminen on helppoa ja uudet yhteistyökumppanit Durat ja Dekton vahvistavat designin merkitystä.

– Tuomme nyt täysin uudenlaisia materiaaleja ja muotoja markkinoille, iloitsee Annika.

Laatu ja ekologisuus

– Laatu on pitkäjänteisen työn ja osaamisen tulos, joka menee pintaa syvemmälle: Meille on tärkeää, että ratkaisemme asiat uudella ja entistä paremmalla tavalla. Mietimme ratkaisut aina pitkälle niin, että näkyvä kokemus ja näkymättömissä oleva toiminnallisuus ovat synkassa, toteaa Jyllilä-Vertigans. Laadukkuuden lisäksi Vieserin designissa on voimakkaasti panostettu kestävään kehitykseen; tämä näkyy yhtä lailla tuotantoteknologian kehittämisessä, hävikin minimoimisessa kuin sitten materiaaleja valittaessa. Kestävän kehityksen ajatuksia tukevat valintoina esimerkiksi ekologisen materiaalit kuten puu. 

– Käytämme Accoyaa ja Kebonya. Kyllästetty mänty on uusiutuvaa, lahoamatonta, kestävää ja kierrätettävää. Sekä kaunista. Entistä esteettisemmät, kauniimmat kodit ovatkin Vieserin tavoitteena, osana parempaa elämistä. 

Muodon ja materiaalin liitto

Vieser on design-yhteistyössä mm. AIVANin ja Pentagon Designin kanssa luonut uusia konsepteja jotka tukevat vaihdettavuutta ja elämyksellisyyttä pitäen kuitenkin kiinni ensiluokkaisesta asennettavuudesta sekä käyttäjäystävällisyydestä.

Uudet ekologiset materiaalit kuten ACCOYA, Dekton ja DURAT sopivat kylpytiloihin loistavasti ja tarjoavat vaihtoehtoja. Kylpyhuoneiden sisustajat saavat jatkossa vielä lisää ilmaisuvoimaa omalle tyylilleen, kun tuoteperhettä laajennetaan vastaamaan toiveisiin entistä kokonaisvaltaisemmin.

Follow us 

@Instagram 

@vieserliving #smartsolutionsforbetterliving

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Vieser

Vieser



We continuously develop new products in order to serve up the best solutions for our customers’ needs. Vieser offers superior quality, functionality and durability. We focus on the design of our products and sustainable development. Our goal is to serve the markets with stylish solutions that belong in the modern home and improve the daily lives of our customers.

Our selection has been designed to support people’s interior design dreams and to inspire them to make discerning choices. We want to help our customers create distinctive decors that please the eye, create harmony and help to improve the quality of life.

Yhteystiedot

Metsänneidonkuja 8, 2nd floor, FI-02130 Espoo vieser@vieser.fi

Vieser somessa