Muut artikkelit

22.10.2018

Tulevaisuuden vaihtoautokauppa on sähköistettyä palveluliiketoimintaa

Tulevaisuuden vaihtoautokauppa on sähköistettyä palveluliiketoimintaa

AutoTeddy on Suomen ensimmäinen täysin asuntovälitysliiketoiminnan mallia peilaava autonvälittäjä. Uskomme yrittäjyyteen ja autoalan kustannusrakenteen tehostamiseen läpinäkyvällä palveluliiketoiminnan kustannusrakenteella.



Asuntovälitysliiketoiminnan parhaat käytänteet on tuotu nyt Suomen vaihtoautokauppaan AutoTeddyjen toimesta. AutoTeddyt ovat autoasiantuntijoita, jotka tarjoavat niin yksityiselle kuluttajalle kuin yritykselle ajoneuvojen myynti- ja ostovälityspalvelua.

AutoTeddyn liiketoimintamallissa kaiken keskiössä ovat yrittäjäpohjaiset autovälittäjät, jotka ulkopuolisina autoasiantuntijoina luovat luottamuksen auton myyjien ja ostajien onnistuneiden autokauppojen mahdollistamiseksi.

Perinteistä kivijalkaliikettä AutoTeddyllä ei ole, vaan hyvin informatiiviset myynti-ilmoitukset videoesittelyineen sähköisissä kanavissa edesauttavat autojen myyntiä ostavien asiakkaiden voidessa tutustua autoon etukäteen perinpohjaisesti. Samaan aikaan nämä myynnissä olevat autot ovat pääosin autojen omistajien päivittäisessä käytössä, sen sijaan että seisoisivat liikkeen hallissa. 

Varsinainen myyntityö on ns. käsityötä AutoTeddyjen käydessä neuvotteluja hinnoista, vaihtoautoista ja viime kädessä esittelemässä autoja ostaville asiakkaille tarvittaessa hyvin joustavin kellonajoin. AutoTeddyjen yrittäjäpohjaisuus ja palveluhenkisyys mahdollistavat asiakkaan toiveen mukaiset palveluajat, mikä on kiireisille ihmisille tärkeää tänä päivänä.

Perinteisen autokaupan kaikki tärkeimmät palvelut on saatavilla myös AutoTeddyn kautta. Asiakas saa kauttamme rahoituksen, vaihtoautojen käsittelyn, kuntotarkistuksen, autojen kotiin toimituksen sekä vaihtoautoturvan, eli käytännössä tuomme autokaupan palvelut palveluhenkisemmin asiakkaiden luokse joustavammilla aukioloajoilla. Osaavilla tekijöillä ja alan parhaimmilla kumppaneilla varmistetaan myyntiprosessin sujuvuus, läpinäkyvyys ja luotettavuus kaupan osapuolille.

Monessa tapauksessa AutoTeddy toimii välitettävän auton jatkorahoittajana, jolloin auto ostetaan asiakkaalta yritykseen. Tällöin välitettävän auton ostajalle kaupan osapuolena toimii AutoTeddy. Tämä käytännössä tarkoittaa, että perinteisen autokaupan kuluttajansuoja on mukana autokaupassa. Tässä kaupan muodossa hyvin tavallisesti sidotaan myytävään autoon mukaan vaihtoautoturva (1v/20tkm), joka tuo lisäturvaa kaupan jokaiselle osapuolelle. 

Yksinkertaistettuna AutoTeddy myyntivälityspalvelu tarkoittaa niin ostajalle, kuin myyjälle hyvin yksilöllistä ja läpinäkyvää palvelua ja sen kustannuksia. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Autoteddy

Autoteddy

AutoTeddy on välitysliiketoimintaan perustuva autokaupan palvelu. Teemme autokauppaa välitystoimintana, vastaavasti kuten kiinteistövälittäjät asuntokauppaa.Suomen rehellisin autokaupan palvelu AutoTeddy syntyi visiosta muuttaa autokauppaa asiakaslähtöisempään suuntaan. AutoTeddyt palvelevat kokonaisvaltaisesti ja joustavat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tulemme luoksesi, myymme ja ostamme puolestasi.AutoTeddy-palvelukonsepti toimii Suomessa eri paikkakunnilla paikallisten yrittäjävetoisten välittäjien vetämänä.