Aihepiirit
29.11.2018

Hyvinvointia elimistölle jo 80 vuotta

Helsingin yliopiston professori J. Valmari työskenteli A.I. Virtasen Nobel-palkitussa tutkimusryhmässä 1930-luvulla. Oman keksintönsä, Valmarin-kivennäisliuoksen, kehitystyön hän sai päätökseen 1938. Keksintö perustuu solujen aineenvaihdunnan edistämiseen happo-emästasa-painon avulla. Tasapaino aikaansaadaan elimistölle optimaalisen kivennäisainekoostumuksen avulla.

Valmarin-kivennäisliuos on luonnollinen, turvallinen ja nopea apu närästykseen. Se ylläpitää tehokkaasti energia-aineenvaihduntaa ja tukee siten painonhallintaa ja luonnollista vatsantoimintaa.

Valmarin on erittäin tehokas palautusjuoma treenin jälkeen, sillä se kiihdyttää happaman kuonan poistumista elimistöstä. Valmarin on todistanut tehonsa jo 80 vuoden ajan.

Tänään Valmarin on itsestään huolehtivan ihmisen moderni ravintolisä. Se on varsinkin urheilijoiden, kunnostaan huolehtivien ja laihduttajien suosiossa juuri kiistämättömän tehonsa vuoksi.

Valmarin on luonnonmukainen, turvallinen, kotimainen vegaanituote. Sitä myydään apteekeissa ja terveyskaupoissa.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Valmarin

Professori Valmarinin kehittämä, Valmarin Oy:n valmistama ja markkinoima Valmarin on tehokas apu närästykseen, urheilun jälkeiseen palautumiseen, painonhallintaan ja hidastelevaan vatsantoimintaan.