Aihepiirit
03.12.2018

Ole osa ilmastoratkaisua

Nyt on helppo olla osa ilmastoratkaisua ja asentaa kotimaiset aurinkopaneelit kotitalon katolle. Ne tuottavat päästötöntä sähköä helmikuulta lokakuulle ja aurinkoisina kesäpäivinä ne voivat myös lihottaa kukkaroasi. Voit nimittäin myydä ylimääräisen sähkön sähköyhtiöllesi. 

– Kotimaiset Salo Solar -aurinkopaneelit ovat Suomessa kehitettyjä, valmistettuja ja testattuja avainlipputuotteita, jotka kestävät jopa 40 vuotta. Kertainvestoinnin jälkeen ne tuottavat sähköä kiinteistölle vuosikymmeniä ilman erillisiä kuluja, siirtomaksuja tms., muistuttaa Areva Solar Oy:n toimitusjohtaja Anu Areva, jo toisen polven aurinkosähköyrittäjä.

Laadulla on väliä myös aurinkopaneeleissa ja kuluttajan on usein vaikea tietää, mikä merkki on kestävä ja pitkäikäinen.

– Me seisomme tuotteittemme takana, sillä pitkän kokemuksemme avulla olemme löytäneet laadukkaat kennot ja kotimainen laatutyömme takaa kestävän ja pitkäikäisen energiajärjestelmän. Aurinkopaneelimme voi asentaa itsekin, mutta Avaimet-käteen -palvelumme takaa huolellisesti suunnitellun ja kokonaisvaltaisen, kiinteistön arvoa kohottavan tulevaisuuden energiaratkaisun, korostaa Areva.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Areva Solar

Areva Solar Oy ja SaloSolar Oy ovat nyt osa Solar Finland Oy:tä. Solar Finland on suomalaisia aurinkotuotteita edustava yritys, jonka tavoitteena on levittää suomalaista aurinkoenergia osaamista kansainvälisille markkinoille.