Aihepiirit
03.12.2018

Suomalaisyritysten kasvun rahoitusta oikealla sykkeellä

Suomalaisyritysten kasvun rahoitusta oikealla sykkeellä

Finance Link on laskurahoituksen edelläkävijä, joka on toiminut suomalais yritysten kasvun kumppanina lähes parinkymmenen vuoden ajan. – Tunnemme hyvin pk-yritysten arjen, ajoittaiset tuskat ja kipupisteet, sillä olemme itsekin kasvuyritys. Toisaalta tiedämme myös, mitä menestys vaatii ja miltä se tuntuu. Jokaisella yrittäjällä on unelma menestyksestä ja haluamme omalta osaltamme olla mukana luomassa Suomeen uusia menestystarinoita. Suomi tarvitsee hyvinvoinnin tueksi menestyviä yrityksiä ja potentiaalia löytyy eritoten pk-yrityksistä, Malmström painottaa. Ethän valvo öitäsi, yrittäjä?

Malmströmin mielestä on harmi, että suomalaisyrittäjät eivät aina osaa hakea apua yrityksensä arjen pyörittämiseen ja kasvun vauhdittamiseen rahoituspalveluista. – Miksi valvoa öitä, kun apu on lähellä? Laskurahoituspalvelu, joka tarkoittaa yrityksen saatavien myymistä, on yrittäjälle todella vaivaton tapa poistaa turhia huolia ja vauhdittaa yrityksen kasvua. 

Miten rahoituspalvelu käytännössä helpottaa yrittäjän elämää? – Hyödyt ovat moninaiset, mutta käytännössä se voi tarkoittaa tasaisempaa kassavirtaa, parempaa liiketoiminnan ennakoitavuutta, mahdollisuutta hyödyntää kassa-alennuksia sekä parempaa tulosta ja tasetta. Se puolestaan antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä rauhassa tuloksen tekoon ja yritystoiminnan kehittämiseen. 

Keskustelukumppani ja menestystarinoiden rakentaja

Malmström muistuttaa, että Suomessa on tuhansittain pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden menestystarinat ovat koko Suomen hyvinvoinnin perusta. – Suomen taloudelle tärkeä kasvu ja uudet työpaikat syntyvät nimenomaan pk-sektorilla. Meillä on ollut ilo ja etuoikeus todistaa vuosien varrella huikeita onnistumisia ja kasvutarinoita. Se on tämän työn suola, joka antaa onnistumisen elämyksiä ja sisältöä työntekijöidemme arkeen. 

Finance Link haluaakin olla ihmisläheinen keskustelukumppani lähellä yrittäjän arkea. – Meidän tehtävämme on tarjota kunkin yrityksen tilanteeseen ja tarpeisiin parhaiten sopivat rahoitusratkaisut helposti, nopeasti ja selkeästi. Olipa tilanne mikä tahansa, olemme mukana oikealla sykkeellä, jotta yrittäjä voi nukkua yönsä paremmin. Kiinnostuitko?

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Finance Link

Finance Link

Finance Link Oy on laskurahoituksen edelläkävijä, joka auttaa suomalaisyrityksiä maksuvalmiuden parantamisessa ja luottoriskien hallinnassa.