Aihepiirit
12.02.2019

Icebreaking-kokouksia ja arktisia elämyksiä lumen ja jään Kemissä

Viime kesän helteissä moni kaipasi talvea ja lunta. Ensi vuonna kuumuutta pääsee pakoon Kemin LumiLinnaan vuoden ympäri – myös kesällä. Talvella Kemi tarjoaa maailman suurimman LumiLinnan lisäksi arktisia elämyksiä ja erilaisia kokousaktiviteetteja lumen ja jään maisemissa.

Laajennettu Kemin LumiLinna avataan talvella ympärivuotiseen käyttöön. 

– Uudessa -5-asteisessa LumiLinnassa pääsee tekemään lumi- ja jäätaidetta jopa keskellä kesää. Eksoottisia Lapin alueen ruokia ja talon omaa jäätelöä maistellaan lämpimässä a la carte -ravintolassa tai upealla aurinkoterassilla huikeiden merinäköalojen äärellä. Mielen ja ruumiin lepoa on tarjolla arktisten sauna- ja hyvinvointipalveluiden parissa, Kemin Matkailun Experience365:n tiedottaja Noora Barria kuvailee.

LumiLinnan tilat muuntuvat myös monenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä merellisiin Icebreaking-kokouksiin ympäri vuoden. 

– Yhteistyökumppanit voi viedä kokouksen jälkeen erilaisten elämysten pariin: kesällä soutelemaan tai melomaan lähisaareen, talvella moottorikelkkailemaan, hiihtämään, pilkkimään, lumikenkäilemään tai seikkailemaan jäänmurtajalla merelle. Majoittua voi ympäri vuoden pääosin lasista rakennetuissa Seaside Glass Villoissa tai talvella LumiHotellissa.

“Meri on meidän tunturimme”

Kemiä ympäröi Meri-Lappi, joka kuvaa osuvasti alueen vahvuuksia: arktisia seikkailuja merellä ja jäällä sekä Lapille ominaisia luonto- ja seikkailupalveluelämyksiä. 

Kemissä meri on jäässä puolet vuodesta, ja kaupunki onkin tullut tunnetuksi jäänmurtajaristeilyistään.

– Jäänmurtaja Sampolla murretaan jäätä, ja alus tekee altaan, johon pääsee kellumaan jäälohkareiden sekaan kelluntapuvuissa, Barria kertoo.

Jäällä voi myös kävellä, kalastaa ja ajaa jääajokeskuksessa autolla. Helmi-maaliskuussa paikallisetkin löytää meren jäältä hiihtämästä ja pilkkimästä. 

– Kesällä viihdytään kauniin sisäsatamamme kahviloissa, ravintoloissa ja tapahtumissa. Syksyllä on upea ruska ja talvella tietenkin revontulet! 

Info:

Kemin LumiLinna-alue on saanut tunnustusta ainutlaatuisena elämyskohteena. LumiHotelli voitti vuonna 2016 World Luxury Hotel Awardsien ainutlaatuisen luksuselämyksen palkinnon globaalilla tasolla ja Seaside Glass Villas vuonna 2017. LumiRavintola palkittiin 2017 continental-tasolla ainutlaatuisena ravintolakokemuksena. www.experience365.fi 

Kaupallinen yhteistyö