Muut artikkelit

06.03.2019

Puhdasta ajamisen iloa

Puhdasta ajamisen iloa

Täydellistäkin voi parantaa – sen osoittaa uusi BMW 3 -sarjan Sedan. Tekniikaltaan ja muotokieleltään täysin uudistuneena, silti perinteilleen uskollisena se täyttää kaikki odotukset niin ajotuntuman, matkustusmukavuuden, urheilullisuuden kuin ylellisyydenkin suhteen. Tavallisuus unohtuu ja ajaminen on silkkaa iloa. 

Seitsemännen sukupolven BMW 3 -sarjan Sedanin täysin uusi-ilmeiset ylelliset sisätilat korostavat tilaa ja urheilullisuutta. 

BMW:n ajettavuuden peruselementtinä ovat säilyneet alhaalla sijaitseva painopiste sekä tasan 50:50 etu- ja taka-akselin välille jakautuva paino. Lisävarusteena saatava Adaptiivinen M Sport -alusta lisää urheilullista ajonautintoa. 

LED-ajovalot lisäävät turvallisuutta. Lisävarusteena on saatavissa mukautuvat, innovatiiviseen BMW Laserlight -kaukovaloteknologiaan perustuvat ajovalot, joiden valokuvio yltää jopa 530 metriin.

Käyttömukavuutta lisää Android-älypuhelimeen ladattava Digital Key -avain, jolla voi avata ja sulkea auton keskuslukituksen sekä jopa käynnistää moottorin. Avaimen voi myös jakaa perheenjäsenille. 

Käyttömukavuutta lisää Digital Key -avain, jolla voi avata ja sulkea auton keskuslukituksen sekä jopa käynnistää moottorin. Avaimen voi myös jakaa perheenjäsenille. 

Kohti autonomista ajamista

BMW 3 -sarja on entistä lähempänä autonomista ajamista. Vakiovarusteina ovat peräänajo-, pyöräilijä- ja jalankulkijavaroitin, jossa on kaupunkijarrutustoiminto. 

Parkkiruutupysäköinti on näppärää lisävarusteena saatavan pysäköintiavustimen ja peruutuskameran avulla. 

Ajamista helpottavat järjestelmät on koottu kahteen lisävarustepakettiin: Driving Assistant ja Driving Assistant Professional, jonka ohjaus- ja kaistalla pysymisen avustin pitää auton halutulla kaistalla entistä vaivattomammin. Se myös estää tehokkaasti sivutörmäyksiä ja avustaa kuljettajaa väistöissä. 

Peruutusavustin on todellinen askel kohti autonomista ajamista. Se ohjaa autoa peruuttamalla takaisin juuri ajettua reittiä jopa 50 metrin matkan. | Teksti: Maija-Liisa Saksa

• Uusi BMW 3 -sarja on saatavana myös ladattavana Hybridinä

• Uuden BMW 3 -sarjan voit hankkia nyt myös huolettomalla BMW EasyLease yksitysleasingillä: www.easylease.bmw.fi

Varaa koeajo: www.bmw.fi/koeajo

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

BMW Group

BMW Group

BMW Group on yksi maailman menestyneimmistä autojen ja moottoripyörien valmistajista, jonka brändejä ovat BMW, MINI ja Rolls-Royce ja joka tarjoaa myös rahoitus- ja liikkuvuuspalveluita. BMW Groupilla on 30 tuotantolaitosta 14 eri maassa, ja yhtiön myyntiverkosto kattaa yli 140 maata.BMW Group myi kaikkiaan noin 2 463 500 autoa ja 164 000 moottoripyörää vuonna 2017. BMW Groupin liikevaihto tilivuonna 2017 oli 98,678 miljardia euroa ja voitto ennen veroja 10,655 miljardia euroa. Vuoden 2017 lopussa yhtiöllä oli yhteensä 129 932 työntekijää.BMW Groupin menestys pohjautuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan. Yhtiö onkin ottanut strategiaansa olennaisina osina ekologisesti ja sosiaalisesti kestävät toimintatavat koko arvoketjussaan, kattavan tuotevastuun ja luonnonvarojen säästämisen.