Muut artikkelit

28.03.2019

ALLU vahvistuu Suomessa ja maailmalla

ALLU Group on viime vuodet panostanut vahvaan kasvuun kansainvälisesti. Sen seurauksena yrityksen asiakaskunta ja edustajaverkko on laajentunut merkittävästi. ALLU tuotteita käyttäviä asiakkaita löytyy käytännössä joka mantereella ja käyttökohteiden skaala on laaja. 

Yritys valmistaa lisälaitteita maanrakennukseen, kierrätysmenetelmien tehostamiseen sekä erilaisten materiaalien ja maa-ainesten prosessointiin. Päätuotteita ovat ALLU Transformer seulamurskat sekä ALLU Processor sekoittimet. 

ALLU Transformer on hydraulinen lisälaite kaivukoneeseen tai pyöräkuormaajaan. Sen avulla voidaan mm. sekoittaa maa-aineksia, erotella esimerkiksi kivet puutarhamullan joukosta, tai esimerkiksi parantaa maa-aineksen laatua sekoittamalla siihen lisäaineita.

ALLU Processor tuotteilla voidaan mm. parantaa maa-ainesten ominaisuuksia maaperässä – maan alla- sekoittamalla siihen lisäaineita. Näin voidaan esimerkiksi edistää saastuneiden maa-ainesten / -alueiden käytettävyyttä.

ALLU on ollut vahva kansainvälinen toimija omalla markkinallaan yli 30 vuoden ajan. Myös kotimarkkina Suomi on tärkeä, mutta kasvu haetaan kansanvälisiltä markkinoilta. Yli 95 % ALLU tuotteiden myynnistä tulee Suomen ulkopuolelta. Laajentuminen on tapahtunut hyvän ja ammattitaitoisen edustajaverkon kautta. ALLUn edustajia löytyy joka mantereelta. 

Vuosi 2018 oli ALLU Group Oy:lle ennätysvuosi. – Onnistuimme kasvattamaan myyntimme ennätykseen, hyvällä kannattavuudella, kertoo ALLU:n toimitusjohtaja Ola Ulmala ja jatkaa: – ALLU on perinteisesti halunnut pitää huolta myös yhteiskunnallisista velvoitteistaan – alueen vahvana veronmaksajana ja myös työllistäjänä.

Hyvän ja vahvan kehityksen seurauksena ALLU vahvistaa myös Suomen toimintojaan sekä jatkaa kansainvälisen edustajaverkon edelleen vahvistamista. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

ALLU Group Oy

ALLU Group Oy

Allu GroupALLU suunnittelee, valmistaa ja myy tuotteita, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaalle useissa eri toiminnoissa kuten materiaalien ja maa-ainesten prosessoinnissa, sekoituksessa, erottelussa, lajittelussa sekä murskauksessa. ALLU tuotteille tyypillisiä käyttökohteita ovat maaperän ja jätemateriaalin kierrätys, saastuneen maaperän prosessointi sekä jätteen kierrätys käyttökelpoiseksi materiaaliksi.Asiakasta kuunnellen, ALLU on kehittänyt menetelmiä ja laitteita, jotka uudistavat prosesseja ja tehostavat työmenetelmiä. ALLU:lla on yli 30 vuoden kokemus alalta, ja tänä päivänä viennin osuus kaupankäynnistä on yli 95%.