Muut artikkelit

30.04.2019

Parempaa kilpailukykyä edistyksellisellä kuljetustenhallintajärjestelmällä

Parempaa kilpailukykyä edistyksellisellä kuljetustenhallintajärjestelmällä

Onko yritykselläsi paljon saapuvia kuljetuksia, vaativia integraatioita, useita lokaatioita ja paljon ihmisiä, jotka hoitavat kuljetuksia? Unifaun TMS:llä on ratkaisu, joka vie yrityksesi askeleen eteenpäin. 

Unifaun Transport Management System (Unifaun TMS) kuljetustenhallintajärjestelmä on luotu yritysten vaativiin kuljetustarpeisiin. Unifaunin TMS Product Manager Johan Hellman tarkentaa vaativien kuljetustarpeiden määritelmää.

– Tyypillisesti se tarkoittaa yritystä, jolla on isot kuljetusvolyymit, useita tehtaita ja varastopisteitä, joissa käytetään erilaisia kuljetusmuotoja.

Unifaunilla on näkemystä, sillä yhtiö on kehittänyt yli 20 vuotta kuljetusten hallintajärjestelmiä. Tänä päivänä se on markkinajohtaja Pohjoismaissa.

– Päivittäin yli 100 000 eri yritystä lähettää yli 800 000 kuljetustilausta kuljetustenhallintajärjestelmistämme. Voimme pitkän kokemuksemme perusteella tarjota asiakkaille innovatiiviset kuljetustenhallintajärjestelmät parantamaan kuljetusten tilaajien ja kuljettajien työtä sekä yritysten kilpailukykyä, Hellman toteaa.

Unifaun TMS vie yrityksesi askeleen pidemmälle

Unifaunin palvelut ovat aina olleet tärkeässä kosketuspisteessä kuljetusliikkeen ja kuljetuksen tilaajan tiedonvälityksessä.

– Olemme kulkeneet palvelukehityksessä etukenossa digitaalisuuden saralla voidaksemme tuottaa asiakkaille kuljetuksiin liittyvää dataa ja kehittyneempää seurantaa. Kuluttajabisneksessä kuljetustenseuranta on itsestäänselvyys, mutta B2B -kuljetuksissa näin ei suinkaan ole. Unifaun TMS muuttaa pelikentän ja tarjoaa yrityksille huikean mahdollisuuden seurata kuljetuksia reaaliajassa ja jälkikäteen. Se tarkoittaa, että yritys voi paitsi seurata ja ohjata, mutta myös analysoida ja ymmärtää paremmin kuljetusten kokonaiskuvaa ja niistä syntyviä kustannuksia. Kun yritys ohjaa ja hallinnoi kuljetuksiaan edistyksellisellä tavalla, se näkyy viivan alla ja luo merkittävää kilpailuetua markkinoilla.

Näppärästi käyttöön 

Unifaun TMS on SaaS-pilvipalvelu, joten se on vaivaton ottaa käyttöön.

– Palvelun perusversio on hetkessä käyttövalmis. Yrityksen ei siis tarvitse investoida servereihin, infrastruktuuriin tai käynnistää massiivista implementointiprojektia. Palvelu on turvallinen ja standardoitu järjestelmä, jolla on jo tuhansia käyttäjiä globaalisti. Kehityskustannuksistakaan ei ole tarpeen huolehtia, sillä teemme jatkuvaa kehitystyötä ja palvelua käyttävillä yrityksillä on käytössään aina viimeisin versio.

Hellman kertoo, että palvelun voi ottaa käyttöön Core -perusmoduulilla, mutta tarjolla on myös valinnaisia moduuleja, joiden avulla palvelu skaalautuu yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Teksti: Mia Heiskanen

www.unifaun.com

Unifaun TMS on turvallinen ja standardoitu järjestelmä, jolla on jo tuhansia käyttäjiä globaalisti. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Unifaun

Unifaun

Unifaun on kuljetusjärjestelmämarkkinoiden johtaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella innovatiiviset ja korkealaatuiset kuljetushallintajärjestelmät helpottamaan ja parantamaan sekä kuljetuksien tilaajien että kuljettajien työntekoa. Olemme tärkeä osa Pohjoismaista logistiikkaa, sillä päivittäin yli 100 000 eri yritystä lähettää yli 800 000 kuljetustilausta kuljetushallintajärjestelmistämme.