Muut artikkelit

09.05.2019

Tiedätkö, miten kehosi voi?

Tiedätkö, miten kehosi voi?

Säännölliset tutkimukset ennaltaehkäisevät terveyspulmia ja antavat tarkempaa tietoa omasta voinnista. Tiesitkö, että laboratoriokokeisiin pääsee myös ilman lääkärin lähetettä? 

Monet epämääräiset oireet voivat kieliä terveysongelmista: väsymys voi johtua esimerkiksi vähäisestä unenmäärästä, anemiasta, sydän- ja verisuonitaudista tai vitamiinien ja kivennäisaineiden epätasapainosta. 

– Jos korjausliike elämäntavoissa ei auta, laadukkailla laboratoriokokeilla voi vaivattomasti selvittää tilanteen. Oma hyvinvointi kannattaa ottaa omiin käsiin eikä jäädä miettimään, mistä erilaiset oireet saattaisivat johtua, SYNLABin kliinisen kemian ylilääkäri Tommi Vaskivuo sanoo.

Pysy ajan tasalla terveydentilastasi

Monet sairaudet ovat helposti havaittavissa nykypäivän tutkimusmahdollisuuksilla. Joskus vakavatkin terveysongelmat alkavat ja etenevät ilman erityisiä oireita ja antavat varoitusmerkkejä vasta, kun sairaus on edennyt pidemmälle.

– Verikokeilla voidaan kartoittaa useiden sairauksien riskiä ja löytää selityksiä oireisiin. Säännöllisillä tutkimuksilla voi ennaltaehkäistä terveysongelmia ja seurata omaa hyvinvointia, Vaskivuo sanoo.

SYNLABin Terveystarkastuspaketti

Yli 40 maassa toimiva SYNLAB on koonnut tärkeimmät laboratoriokokeet edullisiin paketteihin. Terveystarkastuspaketti sisältää 13 verikoetta. 

– Kokeiden tulokset kertovat yleisen terveydentilan lisäksi immuunijärjestelmän vahvuudesta, munuaisten, maksan ja kilpirauhasen toiminnasta sekä auttavat arvioimaan sydän- ja verisuonisairauksien syntymisen riskiä. Paketti sisältää myös verensokerin, kolesterolin, raudan ja D-vitamiinin pitoisuusmääritykset, Tommi Vaskivuo valottaa. |

Helppoa ja nopeaa

SYNLABin laboratoriot palvelevat ympäri Suomen. Tutkimukseen ei tarvita lääkärin lähetettä. Tulokset valmistuvat kolmessa työpäivässä – ja ne löytyvät sähköisestä Terveyskansio-palvelusta.

Treenaatko fiksusti? 

Liikunta on monelle osa terveellistä elämäntapaa. Jotkut meistä nauttivat leppoisasta liikunnasta, toiset treenaavat tavoitteellisemmin. Jos treeni ei kuitenkaan jostain syystä tunnu luistavan, on mahdollista käydä testaamassa urheilijalle tärkeät veriarvot, jotka sisältyvät Liikkujan tutkimuspakettiin.

Lue lisää: ja varaa aika p. 010 326 3260

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

SYNLAB

SYNLAB

Helppoa ja nopeaa. SYNLABin laboratoriot palvelevat ympäri Suomen. Tutkimukseen ei tarvita lääkärin lähetettä. Tulokset valmistuvat kolmessa työpäivässä - ja ne löytyvät sähköisestä Terveyskansio-palvelusta.