Onnistuminen lähtee asenteesta

Yhteen päivään mahtuu useita erikokoisia ylä- ja alamäkiä, niin työ- kuin yksityiselämässä. Kouluttaja Maarit Lindroosin mielestä noina hetkinä on olennaista yksinkertaistaa omaa ajatteluaan ja miettiä, miten heikot hetket kannattaa kohdata.

Onnistuminen lähtee asenteesta

– Menestyminen ja tuloksenteko lähtevät tavasta suhtautua itseensä ja ympäristöönsä. Vastoinkäymiset on tiedostettava osaksi arkea – kaatuminen ei ole virhe vaan se, että ei nousta ylös ja jatketa eteenpäin.

Maarit Lindroos korostaa kiitollisuuden merkitystä. Kun osataan arvostaa niitä asioita, joita on saavutettu, pystytään paremmin näkemään myös tunnelin päässä häämöttävä valopilkku.

Yhteiskunnan kehitys ei välttämättä tue voittamisen mentaliteettia; vaatimustasot kohoavat, tekemisen aikajänne lyhenee ja negatiiviset uutiset saavat koko ajan enemmän huomiota. Olisikin palattava perusasioiden äärelle – keskittymään olennaiseen ja uskomaan itseensä.

– Lapsi saattaa raivostua hetkeksi, kun käveleminen ei sujukaan, mutta hetken päästä hän yrittää täydellä itseluottamuksella uudestaan. Jokainen päivä ja tilanne otetaan innokkaasti vastaan. Tällaista seikkailumieltä soisi näkevänsä aikuisillakin enemmän.

Maarit Lindroos järjestää koulutuksia positiivisen asenteen synnyttämistä mahdollisuuksista. Hänen uusi kirjansa Kiitollisuuden voima arjessa ilmestyy syksyllä.

maaritlindroos.com

Kaupallinen yhteistyö