04.06.2021

Eläkeliiton Juttuluuri kuuntelee ja tarjoaa juttuseuraa ikäihmisille

Eläkeliiton Juttuluuri-puhelinpalvelu tarjoaa kuulevaa korvaa ja keskusteluseuraa yksinäisille ikäihmisille. Eläkeliiton työntekijät ovat valmiina keskustelemaan kuulumisista ja arjen asioista. Juttuluuriin voi soittaa kuin hyvälle tuttavalle ja keskustelut ovat luottamuksellisia ja anonyymejä. 

Eläkeliitto on Suomen suurin ja sitoutumaton eläkeläisjärjestö, johon kuuluu liki 120 000 jäsentä. Tärkein tavoitteemme on ikäystävällinen Suomi.
Eläkeliitto on Suomen suurin ja sitoutumaton eläkeläisjärjestö, johon kuuluu liki 120 000 jäsentä. Tärkein tavoitteemme on ikäystävällinen Suomi.

– Tavoitteenamme on helpottaa soittajan yksinäisyyden tunnetta ja rohkaista eteenpäin, kertoo kehittämisjohtaja Annika Toivoniemi-Matsinen Eläkeliitosta.

– Erityisesti korona-aikana yksinäisyyden kokemukset ovat lisääntyneet ja henkisen hyvinvoinnin tärkeys korostuu. Kaikilla ei ole läheistä, jolle jutella. Juttuluuri-palvelulla Eläkeliitto pyrkii lievittämään ikäihmisten yksinäisyyden tunnetta ja näin helpottamaan ahdistusta, Toivoniemi-Matsinen jatkaa. 

Eläkeliiton Juttuluuri 

  • vastaa arkipäivisin klo 9–11 puhelinnumerossa 040 7257 111 (Huom! Ei ajalla 5.7.–25.7.)
  • soittaminen maksaa normaalin matkapuhelimeen soitettavan puhelun verran, soittajan liittymäsopimuksen mukaan
  • Juttuluuri-puhelinpalvelun lisäksi Eläkeliiton vapaaehtoistoiminta tarjoaa monipuolista tukea   arkeen ja hyvään elämään. Eläkeliiton liki 400 yhdistystä tarjoavat paljon monenlaista ryhmätoimintaa ympäri Suomen.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Eläkeliitto

Eläkeliitto

Eläkeliitto tarjoaa eläkeläisille ja ikäihmisille monipuolista tekemistä, koulutusta, matkoja ja tapahtumia.

Toiminnan keskiössä ovat paikallisyhdistykset ympäri Suomea – Eläkeliiton jäsenyhdistyksissä viihdytään ja toimitaan yhdessä.

Eläkeliitto on Suomen suurin ja sitoutumaton eläkeläisjärjestö ja tärkein tavoitteemme on ikäystävällinen Suomi.

Artikkelin asiantuntijat

Annika Toivoniemi-Matsinen

kehittämisjohtaja, Eläkeliitto

Yhteystiedot

Kalevankatu 61, 00180 Helsinki p. (09) 7257 1100

Eläkeliitto somessa