Laatua, hoivaa ja turvaa kotona asumiseen

Kun voimat eivät enää oikein riitä hyvään elämään omassa kodissa, lisävoimia saa Palveluneliö Oy:stä. Sen ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa lämminhenkistä ja kiireetöntä apua kaikkiin kotona tarvittaviin toimiin vaativasta kotisairaanhoidosta kauppareissulla avustamiseen, siivoukseen tai remontin tekemiseen.

Laatua, hoivaa ja turvaa kotona asumiseen

Palveluneliö on toiminut jo 16 vuotta pääosin Kanta-Hämeen eteläosissa ja Uudellamaalla, pääkaupunkiseutu mukaan lukien. Se tarjoaa monipuolisia yksityisiä hoiva- ja vammaispalveluja sekä yksilöllistä apua myös palvelusetelin käyttäjille. 

– Vastaamme myös Oitin Seniorikodin asukkaiden monipuolisista hoiva- ja ateriapalveluista. Pääosa henkilökunnastamme on lähihoitajia, lisäksi on hoiva-avustajia sekä kodin siivous- ja kiinteistönhuollon ammattilaisia, kertoo toimitusjohtaja, sairaanhoitaja Satu Hietanen

Palveluneliön kaiken toiminnan lähtökohtana on huolellisuus, kiireettömyys ja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden kunnioittaminen. Moniosaavat ammattilaiset hoitavat samalla käynnillä tarvittaessa useamman työtehtävän ruoanlaitosta siivoukseen ja lääkkeiden jakamiseen, kukin koulutuksensa  puitteissa.

Palveluneliön yhteistyökumppaneita ovat mm. Keski-Uudenmaan Sote sekä alueen useat kunnat ja kaupungit.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Palveluneliö

Palveluneliö

Toimintamme kulmakivet ovat kotihoitopalvelut, kotisairaanhoito, siivouspalvelut sekä kiinteistöhuolto ja remontointi. Tarjoamme palveluja lapsille, vanhuksille, vammaisille sekä tilapäishoitoa tarvitseville. Palveluidemme lähtökohtana ovat huolellisuus, kiireettömyys ja asiakaan toiveiden kunnioittaminen. Koulutetut työntekijämme hoitavat kotikäynnillä tarvittaessa useamman työtehtävän. Ruoanlaitto, siivous, lääkkeiden jako tai vaikkapa pihan haravointi hoituvat tarvittaessa samalla käynnillä. Toimimme laajasti Etelä-Suomessa, kuten esimerkiksi Hausjärven, Hollolan, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Janakkalan, Kärkölän, Lahden, Lopen sekä Riihimäen alueilla.