Sähkötekniikka kestävälle pohjalle

Sähkötekniikalla on merkittävä rooli, kun kiinteistön talotekniikkaa kehitetään kohti kestävän kehityksen vaatimuksia. Kustannustehokas sähkötekniikan toteutus ja ylläpito säästävät ympäristöä.

Vanhojen valaisimien vaihtaminen led-valaistukseen on tyypillinen energiatehokkuutta parantava sähkösaneeraustoimenpide, joita PKS Service toteuttaa asiakkailleen.
Vanhojen valaisimien vaihtaminen led-valaistukseen on tyypillinen energiatehokkuutta parantava sähkösaneeraustoimenpide, joita PKS Service toteuttaa asiakkailleen.

Kiinteistön sähkötekniikan asennus-, huolto ja kunnossapitotoiminnoissa on paljon mahdollisuuksia energiatehokkuuden parantamiseen ja energiankulutuksen minimointiin. Kestävän kehityksen sähkötekniikka vaatii kuitenkin urakoinnista ja ylläpidosta vastaavalta yritykseltä kokonaisvaltaista alan osaamista ja ymmärrystä.

Vastuullinen ja osaava palveluntarjoaja

Pääkaupunkiseudulla toimiva PKS Service Oy on vaativien kohteiden osaaja, joka ottaa ympäristöasiat huomioon toiminnassaan ja auttaa asiakkaitaan tekemään ympäristön kuormitusta vähentäviä ja kestävää kehitystä tukevia laite- ja sähköjärjestelmävalintoja.

Konkreettisena ympäristötekona hiilijalanjäljen kompensoimiseksi PKS Service Oy:n henkilökunta istutti jaloja lehtipuita Luonnonperintösäätiön omistamalle peltoalueelle Hämeeseen. Tavoitteena on, että alueelle kehittyy monimuotoinen ja luonnonvarainen jalopuumetsikkö.

– Olemme ketterä kumppani ja teemme monipuolisesti sähköasennukset ja sähkölaitteistojen korjaus- ja huoltotyöt. Tiimiltämme saat kaikki kiinteistön tarvitsemat sähkötekniikan palvelut. Sähköasennuksissa otamme energiatehokkaita tuotteita esille ja ehdotamme niitä asiakkaillemme, projektipäällikkö Miro Konttinen PKS Servicestä kertoo. PKS Servicen kustannustehokas ja ennakoiva sähköjärjestelmien ylläpito vähentää energiankulutuksen lisäksi myös huoltoajojen päästöjä.

– Tavanomaisempien palvelujen lisäksi hallitsemme muun muassa kompensointilaitteistojen asennuksen ja huollon sekä valaistuksen ohjauksen digitaalisella DALI-valaistuksenohjausjärjestelmällä. Sähköpäivystyksemme toimii pääkaupunkiseudulla 24/7, Konttinen kertoo.

Teksti: Jari Peltoranta

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

PKS Service Oy

PKS Service Oy

Teemme monipuolisesti sähköasennukset ja sähkölaitteistojen korjaus- ja huoltotyöt. Ketterältä tiimiltämme saat kaikki kiinteistön tarvitsemat sähkötekniikan palvelut.

Artikkelin asiantuntijat

Miro Konttinen

Projektipäällikkö