Kotimaisuus ja henkilökohtainen palvelukokemus ovat Menestyksen avaimia

Koronapandemian myötä liikematkustajat arvostavat entistä enemmän varmuutta ja turvallisuutta. Menestys Travel on liikematkatoimisto, joka on asiakkaan tukena koko matkan ajan.

– Meillä tärkein fokus on asiakkaan palvelukokemus. Meillä ote on hyvin henkilökohtainen ja asiakkaalla on aina nimetty asiantuntija ensisijaisena kontaktina, kertoo Menestyksen Team Manager Nina Strang.
– Meillä tärkein fokus on asiakkaan palvelukokemus. Meillä ote on hyvin henkilökohtainen ja asiakkaalla on aina nimetty asiantuntija ensisijaisena kontaktina, kertoo Menestyksen Team Manager Nina Strang.

Kotimaisuus ja henkilökohtainen palvelukokemus ovat asioita, joita tänä päivänä arvostetaan ja ne ovat myös Menestyksen ideologian pohja. Menestys on toteuttanut liikematkoja vuodesta 2015 lähtien ja se on ainoa kotimainen liikematkatoimisto.

– Olemme ainut täysin suomalaisomisteinen liikematkatoimisto, mikä on aika virkistävää muiden isojen globaalien jättien rinnalla. Uudet
asiakkaat ovat kertoneet arvostavansa juuri kotimaisuutta, kun ovat etsineet uutta yhteistyökumppania. Tällä hetkellä haetaan enemmän lähipalveluja, ja local is the new global -ajattelu pätee myös palvelukulttuurin, toteaa Menestyksen Team Manager 
Nina Strang.

Ytimessä asiakkaan palvelukokemus

Kotimaisuuden lisäksi muista alan toimijoista Menestyksen erottaa henkilökohtainen palvelu. Perinteisesti liikematkatoimistoissa panostetaan volyymiin, asiakaspalvelu hoidetaan tiimeissä ilman nimettyjä asiantuntijoita ja päivystys on järjestetty ulkoistetusti.

– Meillä tärkein fokus on asiakkaan palvelukokemus. Meillä ote on hyvin henkilökohtainen ja asiakkaalla on aina nimetty asiantuntija ensisijaisena kontaktina. Tästä emme halua tinkiä emmekä edes lähteä kilpailemaan isompien yritysten kanssa, sillä emme halua että toiminta menee liukuhihnaksi.

Turvallisuutta ja varmuutta arvostetaan entistä enemmän

Korona on luonut omat haasteensa matkailuun ja asiakkaat arvostavat entistä enemmän turvallisuutta ja varmuutta. 

Kun rajoitukset muuttuvat kaiken aikaa ja lentoja perutaan, myös uudet asiakkaat, jotka eivät aikaisemmin ole käyttäneet liikematkatoimistoa, näkevät nyt ison arvon sille, että asiantuntija selvittää minne on turvallista mennä ja mitä rajoituksia on voimassa.

– Olemme koko ajan tilanteen tasalla. Meillä on myös 24/7 päivystys, joka pyritään hoitamaan kokonaan oman tiimin voimin Suomesta käsin, jotta myös hätätilassa on aina tutut henkilöt linjan toisessa päässä. Se koetaan tärkeäksi juuri sellaisissa tilanteessa, kun on hieman paniikki päällä, Strang toteaa.

Räätälöityjä matkoja

Kaikki matkustukseen liittyvä logistiikka, kuten lentojen, hotellien ja kuljetusten varaus onnistuu asiakaspalvelun kautta, ja matkat voidaan räätälöidä yritysryhmille pienimpiä yksityiskohtia myöten.

– Sen lisäksi yritysasiakkaille on varausjärjestelmä, jossa pystyy tekemään matkavarauksia ja hallinnoimaan omia varauksia itse verkossa.

Menestys on osa Elämys Group -konsernia ja kaikki liiketoimintayksiköt toimivat tiiviissä yhteistyössä, josta liikematka-asiakkaat myös hyötyvät.

– Jos haluaa tarjota henkilöstölle virkistysmatkan, lähteä vaikka Alpeille hiihtämään tai viedä asiakkaita kiitokseksi johonkin urheilutapahtumaan, katsomaan Mestarien liigaa tai formulakisoja, se kaikki onnistuu meidän kauttamme.

Teksti: Moona Laakso

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Menestys Travel

Menestys Travel

Menestys on suomalainen liikematkatoimisto, joka tarjoaa kaikki liikematkustamisen palvelut sekä laajan kattauksen muita elämyspalveluita saman katon alta. Ytimessä on henkilökohtainen palvelukokemus ja kellon ympäri palveleva tiimi. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi Menestys tarjoaa alan moderneimman itsevarausjärjestelmän, jonka kautta voi halutessaan varata matkapalvelut itse helposti ja nopeasti. Menestys on osa Elämys Groupia, Suomen toisiksi suurinta kotimaista matkatoimistoa.

Artikkelin asiantuntijat

Nina Strang

Team Manager, Menestys Travel

Yhteystiedot

Hämeentie 31, 00500 Helsinki Puhelin: +358 9 2510 2099 (pvm/mpm)reservations@menestystravel.fi