Globe Hopen missiona parempi tulevaisuus

Tekstiilikierrätyksen pioneeri ja edelläkävijä Globe Hope on toiminut vastuullisen muodin kiertotalouden puolesta puhujana jo vuodesta 2003 lähtien.

Globe Hopen missiona parempi tulevaisuus

Globe Hope polkaisi käyntiin 20 vuotta sitten, kun yrityksen perustaja Seija Lukkala tajusi, ettei kulutus voi samalla tavalla jatkua pitkään. Siitä syntyi ajatus tekstiilijätteiden kierrättämisestä uusiin tarkoituksiin. 

– Meillä oli taustalla vahva tekstiiliteollisuus tausta, joten päätimme auttaa maailmaa omalla osaamisalueellamme. Maailmassa käytetään materiaaleina liian paljon neitseellisiä raaka-aineita, jotka eivät tule kestämään loputtomiin. Väestömäärän kasvun aiheuttama kulutuksen ja ostomäärän lisääntyminen räjähdysmäisesti heikentää maapallon kestokykyä entisestään. Maailman parantaminen on missiomme sekä intohimonne ja se erottaa meidät normiyrityksistä, Globe Hopen perustaja Seija Lukkala kertoo. 

Uudet innovaatiot ja tuotteiden kehittäminen

Design-talo palvelee kaikkia kuluttajista yrityksiin. Tuoterepertuaariin kuuluu niin laukkuja, asusteita, vaatteita luonnonkosmetiikkaa kuin joogamallistokin. Tämän lisäksi yrityksille on tarjolla Zero Waste palvelukonsepti.

– Zero Waste -konsepti on yrityksille ja organisaatioille vaivaton tapa kierrättää tekstiilijätteitä. Me hoidamme kierrätysprosessin alusta loppuun asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja tarjoamme asiakkaalle raportin tekstiilien uusiokäytöstä. Vuodesta 2017 lähtien konseptin kautta on pystytty kierrättämään kaikki poistotekstiilit. 

Zero Waste -konsepti tukee yritysasiakkaiden ekologisia tavoitteita.

Zero Waste -konsepti tukee yritysasiakkaiden ekologisia tavoitteita pienellä vaivalla, luotettavan kumppanin kanssa. Jätelainsäädännön tiukentuessa yritys voi huoletta uskoa poistotekstiilit Globe Hopen kierrätettäväksi. Yritykset voivat myös hankkia Globe Hopelta vastuullisia imagotuotteita, jotka on valmistettu yrityksen omista poistotekstiileistä.

Globe Hope on toiminut alallaan jo pitkään ja heillä on vankka osaaminen vastuullisen muodin parissa. He haluavat jatkuvasti uudistua ja kehittää tuotteitaan löytämällä uusia innovaatioita. 

– Tälläkin hetkellä olemme mukana useassa projektissa, jossa poistotekstiilien uusiokäytön eri sovelluksia testataan eri aloilla ja useassa eri tuotteessa. Myös juuri lanseerattu joogamallisto on hyvä esimerkki jatkuvasta kehityksestä. Malliston materiaaleina on käytetty hyväksi Zero Waste palvelukonseptin kautta kierrätykseen tulleita yrityksen käytöstä poistettuja työvaatteita. 

Teksti: Mila Möykky

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Globe Hope

Globe Hope

Me olemme Globe Hope, tinkimätön vastuullisen muodin edelläkävijä. Tarjoamme paremman vaihtoehdon. Tuotteita, joiden valmistus ei vaadi uusien raakamateriaalien käyttöä.

Artikkelin asiantuntijat

Seija Lukkala

Globe Hopen perustaja

Yhteystiedot

info@globehope.com+358 50 406 1457

Globe Hope somessa