Someron Esakallio tarjoaa monipuolista ohjelmaa kesäksi

Pitkät perinteet omaava tanssilava on viime vuosina laajentanut toimintaansa monipuoliseksi viihdekeskukseksi. Keskiviikkoisten iltapäivätanssien ja perjantaisten iltatanssien lisäksi on myös rock-, pop- ja muita erikoisiltoja, matineoita ja teatteriesityksiä. Huippusuosittu Badding-musiikkinäytelmä vuonna 2017 ja Oi, jospa kerran… -musiikkinäytelmä vuonna 2019 olivat osoituksia siitä, että Esakallio sopii suurillekin esityksille.

Kuvassa Unto Monosta  Herra Satumaa ja laulava taksikuski -näytelmässä esittävä Simo Frangen sekä Suvi Karjula ja Reeta Saranpää.
Kuvassa Unto Monosta Herra Satumaa ja laulava taksikuski -näytelmässä esittävä Simo Frangen sekä Suvi Karjula ja Reeta Saranpää.

 

 Herra Satumaa ja laulava taksikuski

Viime vuonna Suomen kansan rakastaman tangomestarin Unto Monosen syntymästä tuli kuluneeksi 90 vuotta. Tämän juhlistamiseksi Esakalliolla esitetään musiikkinäytelmä Herra Satumaa ja laulava taksikuski. Unto Monosena liikkuu ja käy pyydyksiin maisteri Simo Frangén. Hänen taistelijaparinansa huseeraa taksinkuljettajana näyttelijä Arttu Kapulainen. Naisvoimaa uhkuvat Monosta magneetteina puoleensa vetävät laulajat, Suvi Karjula ja Reeta Saranpää. Tangokuningas Jarno Kokko takaa tangon taian. Ilmari Myllynen on M.A.Nummisena. Näytelmän käsikirjoittaa ja ohjaa Monos elämäkerturi Heikki Metsämäki. Musiikin sovittaa ja soittaa taidokkaasti Kari Vehkaluoto bändeineen. Bändiin kuuluu ”Vehkiksen” lisäksi Anna-Liisa Väkeväinen, Juha Lanu ja Mikko Kaakkuriniemi. 

Monista kesäisistä teattereista poiketen Esakalliolla teatterielämys ei ole säästä kiinni. Ei haittaa tuulet eikä helteet – eikä edes kylmyys. Katto pitää ja kesän säistä riippuen katsomo saadaan joko lämmitettyä tai jäähdytettyä.

 Liput ennakkoon: lippu.fi/esakallio 

Lisätietoja: p. 044 97 111 00 tai myynti@esakallio.fi 

Esitysajat: 4.7.2021 – 8.8.2021 välisenä aikana su klo.14. ja ti klo.19.

 

Erikoisillat:

 7.7. Olavi Uusivirta ja Aukusti Koivisto

14.7. Arttu Wiskari ja Kari Luoto Bänd

15.7. Irina ja Jore Marjaranta

21.7. Teflon Brothers ja Aste

7.8. 60-luvun ilta: Pekka Tiilikainen & Beatmakers, Toni Rossi & Sinitaivas sekä The Sleepwalkkers & Jani Forsman

28.8. CMX

18.9. Herra Ylppö ja Tiisu

lisätiedot osoitteesta: Esakallio.fi

 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Esakallio

Esakallio

Esakallion viihdekeskus Somerolla.

ENNAKKOLIPPUJEN MYYNTI:
lippu.fi/esakallio

Yhteystiedot

Salontie 40 31400 Somero YLEISET ASIAT: Hannu Heikkilä p. 0500 535 099myynti@esakallio.fi / hannu@esakallio.fi

Esakallio somessa