Jitan tuoteratkaisut helpottavat mökkiarkea

Jitan tuoteratkaisut helpottavat mökkiarkea

Jitan tuotevalikoimasta löytyy monia ratkaisuja parantamaan mökin mukavuutta ja toiminnallisuutta. Yrityksellä on pitkäaikainen kokemus erilaisista jätevesijärjestelmistä sekä pihan ja perustuksen kuivatukseen liittyvistä sadevesi- ja salaojajärjestelmistä. Mökkikansalle tuttuja Jita-tuotteita ovat laiturit, kompostorit ja kuivakäymälät. 

Kotimaiseen jätevesijärjestelmään voi luottaa

Mikäli mökkiä ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon, astuu kuvioihin kiinteistökohtainen jätevesiratkaisu. Kotimaisella ja laadukkaalla jätevesijärjestelmällä vähennetään jätevesistä koituvaa ympäristökuormitusta ja parannetaan asuinviihtyvyyttä.

Lukuisat jätevesijärjestelmien erikoisratkaisut ovat yritykselle arkipäivää. Asiakkaiden tarpeeseen syntyi myös Vesi-Veikka harmaavesisuodatin. Suuren suosion saavuttanut Vesi-Veikka ratkaisee jätevesiongelmat vaikeissakin olosuhteissa. Se on tuonut avun monelle kallioisella paikalla sijaitsevan mökin asukkaalle. Vesi-Veikan voi asentaa maan päälle ja se suodattaa saunan, suihkun ja tiskialtaan harmaat vedet. Sillä on vähäinen huollon tarve ja myös talvikäyttö on mahdollista.

Jita Toriseva – suunnittele sellainen laituri, kuin itse haluat

Laituri kuuluu olennaisena osana monen mökin varustukseen. Jitan valikoimasta löytyy edistyksellinen ja helppo laituriratkaisu. Elementeistä koottava Toriseva laituri taipuu moneksi. Eri osista voi suunnitella ja koota juuri omaan rantaan parhaiten sopivan laiturin. Erillisiä ponttoneja ei tarvita, sillä laituri on itsestään kelluva. Tämä huoltovapaa ja helposti puhtaana pidettävä laituri on markkinoiden ainutlaatuisin ratkaisu ja käyttäjiensä suosikki!

Huolehditaan yhdessä ympäristöstä

Huussi-Ukko ja Multa-Max kompostori auttavat huolehtimaan ympäristöstä. Muotoilultaan nämä tuotteet ovat moderneja, mutta tehty kuitenkin jokaiseen pihaan hyvin ja huomaamattomasti sopiviksi.

Huussi-Ukko kuivakäymälä on hyvin toimiva ja hetken käytön jälkeen perheen nuorempikin väki elää tottuneesti sen kanssa. Mökillä hyvin toimiva kuivakäymälä on tae onnistuneelle vapaa-ajan vietolle! 

Multa-Max kompostorin reilu tilavuus riittää hyvin isonkin perheen käyttöön. Se auttaa vähentämään kaatopaikalle päätyvän sekajätteen määrää.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Jita Oy

Jita Oy

Jita Oy on suomalainen muoviteollisuusyritys pohjoisella Pirkanmaalla, Virroilla. Päätuotteitamme ovat muoviputket, maanrakennuskaivot ja jätevesijärjestelmät. Näiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat innovatiiviset laituriratkaisut, kompostorit, kuivakäymälät sekä tieturvatuotteet.

Jitan tuotteita saa hankittua rauta- ja maatalouskauppojen kautta ympäri Suomen. Kaikki tuotteet ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön osoituksena kotimaisuudesta. Valitsemalla Jitan tuotteita, tuet kotimaista työtä ja teollisuutta.

Yhteystiedot

Lakarintie 10 34800 Virrat Puhelin: 03 475 6100info@jita.fi