Aihepiirit
11.09.2019

Käsintehtyä, luonnollista ja puhdasta, Särkisalon saaristosta

Käsintehtyä, luonnollista ja puhdasta, Särkisalon saaristosta

Saaren Taika®-tuotemerkin ja suosittujen luonnonkosmetiikkatuotteiden kehittäjä Johanna lähti suunnittelemaan ekologisia tuotteita puhtaista raaka-aineista perinteisin menetelmin. Etuna kehitystyössä ovat olleet omat iho-ongelmat sekä kiinnostus ekologiseen elämäntapaan ja luonnonvarojen suojelemiseen. Kaikki alkoi siitä, kun hän saareen muutettuaan alkoi pohtia jätevesien imeytymistä maaperään. ”Muutettuamme tänne jouduin tutustumaan maaimeyttämöön ja pohdin, mihin ne kaikki kemikaalit lopulta joutuvat”, kertoo Amnelin. ”Siitä alkoi pyykkietikan tuotekehitys, halusin löytää mahdollisimman ekologisen vaihtoehdon pyykinhuuhteluaineelle.

Tämä meidän pyykkietikka on tietääkseni markkinoiden ainoita, joka on virallisesti tutkittu ja aidosti biohajoava.”

Pahoista allergioista lapsesta asti kärsinyt Johanna ei ollut saanut apua ihottumiinsa lääketieteestä. Hän etsi apua iho-ongelmaansa internetistä ja luki sheavoista tietoa. Pelkkä sheavoi ei vielä poistanut ongelmaa täysin, vaikka auttoikin. Niinpä hän jatkoi tutkimista ja keksi lisätä sheavoihin kamomillaa, hän kertoo tehokkaan hittituotteensa synnystä.

INSTAGRAM

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Saaren Taika

Saaren Taika

Tuotteemme ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta.