16.09.2019

Eko- ja luontaistuotetukku Tuisa Oy toimii puhtaasti naisenergialla

Aurassa toimiva eko- ja luontaistuotetukku Tuisa Oy toimii puhtaasti naisenergialla. Vuonna 2007 tarjoutui yrittäjä Tuija Karabulutille tilaisuus kristallisuolatuotteiden maahantuontiin. ”Ihastuin korviani myöten kristallisuolan ominaisuuksiin. Sehän on suorastaan luonnon suuri ihme ja mieletön luonnonvara. Suolaa on käytetty jo vuosisatojen ajan ruoan maustamisen lisäksi myös ihon ja hengityselinten hoitamiseen. Voi oikeastaan sanoa, että mihin ikinä sitä laitetaan, siellä se hoitaa ja parantaa”,

Eko- ja luontaistuotetukku Tuisa Oy toimii puhtaasti naisenergialla

kertoo Tuija. Tästä sai aikanaan ideansa myös Tuisan kotimainen, luonnonmukainen ihon- ja hiustenhoitotuotesarja Sade. ”Jokaisessa tuotteessa on muiden laadukkaiden luonnon raaka-aineiden lisäksi kristallisuolaa ja siksi se sopii erityisen hyvin herkälle ja ongelmaihoille sekä –päänahalle.” 

Viime vuosina Tuisan valikoimiin on tullut runsaasti lisää ekotuotteita. mm. bambutuotteet, kestovanulaput, kuukautiskupit ja nyt uusimpana kookospähkinän kuorista valmistetut ekologiset kulhot. 

Tuotevalikoimamme on laaja ja se antaa paljon mahdollisuuksia. Meillä on hyvin eri tyyppisiä jälleenmyyjiä ympäri Suomea; ekopuoteja, sisustus- ja lahjatavaraliikkeitä, luontaistuotekauppoja, hoitoloita, kampaamoita ym. Tuisan ruokasuolat löytyvät myös Keskon valikoimista. 

Tuisan markkinoinnista vastaa Kirsi Dahlbom. Lisäksi Kirsi huolehtii verkkokaupoista, joita on kaksi – kuluttajille sekä tukkuasiakkaille omansa.

”Olemme Kirsin kanssa todella hyvä tiimi. Kirsi on jokapaikanhöylä ja minun oikea käteni. Voin luottaa hänen käsiinsä kaiken yrityksessäni. Kirsi ymmärtää jo puolella sanalla mitä olen sanomassa ja meillä on hyvin samanlainen näkemys asioihin.”

Laatu, ekologisuus ja eettisyys ovat arvoja joista pidämme kiinni. Tällä arvopohjalla on helppo kulkea ja yrittää, sillä ne ovat tämän päivän ”juttu”. 

INSTAGRAM

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Tuisa

Tuisa