Reima Kit tuo helpotusta haalarirumbaan

Syksy saa ja monessa lapsiperheessä on jälleen edessä uusien syys- ja talvivaatteiden hankinta. Tuskaisten ja verenpainetta nostattavien kauppareissujen sijaan vaaterumban voi hoitaa myös vaivattomasti vaikka kotisohvalta kokonaispakettina.

Reima Kit tuo helpotusta haalarirumbaan

Tuttu juttu monessa lapsiperheessä: syksy tuo mukanaan koleat kelit eikä kaapista enää löydykään säiden vaatimaa vaatetta. Keväällä vielä täysin passeli haalari tai ulkotakki onkin auttamattoman pieni, hanskat ja rukkaset paljastuvat reikiintyneiksi eikä myssykään enää miellytä.

Edessä on kiireinen kauppareissu, joka nostattaa stressiä ja verenpainetta paitsi lapsissa myös vanhemmissa. Kylmä hiki ja epätoivo iskevät viimeistään silloin, kun huomaa vaaterekkien ammottavan sopivien kokojen kohdalla jo tyhjyyttään.

Jos kaupasta lopulta jotain löytää, se ei välttämättä ole väreiltään tai malliltaan ihan sitä, mitä lapsi olisi toivonut. Niinpä uudenkarhea vaatekerta saattaa jäädä kaappiin jo muutaman käyttökerran jälkeen, kun vanha ja kulunut tuntuu käyttäjästään mieluisammalta.

Reima Kit on vaivaton vaihtoehto

Lapsiperheiden alati kiireisempi arki on tullut tutuksi myös lastenvaatevalmistaja Reiman väelle. Sen helpottamiseksi yhtiö on avannut Reima Kit-verkkopalvelun, josta voi tilata kulloisetkin kausivaatteet kotiovelle jo hyvissä ajoin ennakkoon tai juuri silloin, kun niiden tarve on huutavin.

Tarjolla on paketit kevät-, syksy- ja talvikeleille. Palvelu toimii kuukausimaksulla, mutta vaatteet voi halutessaan maksaa myös yhdellä kertaa.

Reiman digitaalisen asiakaskokemuksen johtajan Johanna Sarviharjun mukaan Reima Kit-palvelu on luontevaa jatkoa yhtiön 75-vuotiaalle historialle, jonka yksi keskeinen kivijalka on tuoda helpotusta lapsiperheiden arkeen. 

– Vaatteiden ostaminen verkosta on monille jo arkinen asia. Myös erilaiset kiinteään kuukausimaksuun perustuvat palvelut lisäävät jatkuvasti suosiotaan. Tässä palvelussa yhdistyvät molempien parhaat puolet. Vaateostokset voi tehdä vaivattomasti kotisohvalla yhdessä lasten kanssa. Silloin ne ovat varmasti myös mieleisiö, Sarviharju muistuttaa.

Helpotusta tuo sekin, että halutun värinen ja kaiken tarvittavan sisältävä vaatepaketti tulee vaivattomasti postipakettina. Sen voi tilata myös lapsen nimellä.

– Se on monelle lapselle iso juttu, kun pääsee avaamaan omalla nimellä tullutta vaatelaatikkoa, Sarviharju naurahtaa.

Normaalin verkkokaupan mukaisesti tuotteet voi vaihtaa, mikäli koko tai väri eivät miellytä.

Kiertotalous tärkeällä sijalla

Lapsilla vaatteiden kulutus on tunnetusti suurta. Monet vaateparret käytetään lähes puhki, lasten kasvaessa osa voi toisaalta jäädä hyvinkin vähälle käytölle. Silloin ne on järkevää laittaa kiertoon.

Tämäkin asia on Reima Kit-palvelussa huomioitu.

– Usein haalarin, takin tai housujen seuraava käyttäjä on pikkuveli tai -sisko. Jos meiltä tilatuille vaatekerralle ei löydy suoraan käyttöä perhe- tai tuttavapiiristä, voi vaatteet lähettää ilman postimaksua Emmy-verkkokauppaan, Sarviharju kertoo.

Käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppaan erikoistunut Emmy hoitaa vaatteiden kuvauksen ja myynnin. Parhaimmillaan kierrätyksellä voi saada jopa puolet vaatteiden myyntihinnasta takaisin.

– Kiertotalous on tärkeä osa yritysvastuutamme. Lisäksi laatumerkit löytävät aina ostajansa myös käytettyinä, Sarviharju muistuttaa.

Reima Weather-matkapuhelinsovelluksesta näkee yhdellä vilkaisulla, millaista säätä päiväksi on luvattu ja mikä olisi siihen sopiva vaatetus.

Sääpalvelu auttaa vaatevalinnassa

Ilmastonmuutokset myötä säät ovat entistä epävakaisemmat. Moni vanhempi onkin aamulla sormi suussa, kun miettii lapselleen sopivan lämmintä ja mukavaa vaatekertaa päivän touhuihin.

Aamulla vielä aurinkoiselta näyttävä sää voi päivän mittaan muuttua kaatosateeksi ja syksyn edetessä myös räntäryöpyksi. Samalla tavoin kolean ja tuulisen syyspäivän suojaksi puettu toppahaalari, rukkaset ja paksu villamyssy voivat käydä iltapäivän paahteessa tukalaksi asukokonaisuudeksi. 

Tässäkin kohtaa Reima on miettinyt kiireisen lapsiperheen parasta. Uudesta matkapuhelinsovelluksesta näkee yhdellä vilkaisulla, millaista säätä päiväksi on luvattu ja mikä olisi siihen sopiva vaatetus. Sovellus huomioi myös tulevat kelinvaihtelut ja ohjeistaa, millaista varustusta päivän mittaan tarvitaan.

Uusien Reima Kit- ja Reima Weather-palveluiden myötä yhtiö tähyää entistä tiukemmin vientimarkkinoille, joilta kertyy jo nyt yli 80 prosenttia liikevaihdosta. Päämarkkinat ovat Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Reima hakee vahvaa jalansijaa myös Pohjois-Amerikasta, jossa etenkin erilaisten vaatetuspalveluiden suosio kasvaa vauhdikkaasti.

– Toiveena tietysti on, että uusien verkkopalvelujen myötä myös isät innostuisivat nykyistä enemmän lasten vaatehankinnoista, Sarviharju kannustaa.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Reima

Reima

Reima on tehty liikkumista varten. Elämyksiin ulkona, sisällä ja siinä välilläkin, vuoden jokaisena päivänä.Me Reimalla uskomme, että aktiivinen lapsuus on hyvän elämän perusta ja koostuu pienistä hetkistä, joista jokaisella on merkitystä. Sen vuoksi työskentelemme Reimalla noiden hetkien puolesta, joka päivä.