Pyhäjärvi – toimitiloja ja tontteja keskeisellä sijainnilla

Pyhäjärven kaupungin yrittäjämyönteinen ilmapiiri tarjoaa paljon etuja.

Pyhäjärvi – toimitiloja ja tontteja keskeisellä sijainnilla

Pyhäjärven kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla on ”helmi” Suomen monien Pyhäjärvien joukossa: sijainti Savon, Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan yhtymäkohdassa on keskeinen, ja toimivat palvelut takaavat hyvän toimintaympäristön niin aloittavalle kuin vakiintuneellekin yritykselle. 

– Kaupunkiamme halkovat valtatiet E75 (TEN-T väyläverkko) ja 27. Rautatieyhteyden sähköistystyöt Iisalmeen ja Ylivieskaan aloitetaan vuonna 2021. Pyhäjärvellä on myös pieni toimiva lentokenttä, toteaa Pyhäjärven Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Risto Alaheikka

– Meillä on tarjolla edullisia ja monipuolisia toimitiloja tai tontteja: tällä hetkellä vuokrattavissa on mm. 1 500 m2:n kokoinen moderni ja hyväkuntoinen teollisuushalli E75-tien varressa sekä runsaasti pienempiä tiloja. E75 ja 27 -valtateiden risteysalueelle on aloitettu uuden liikekeskuksen suunnittelu, jonka sijainti on erinomainen esim. outlet-liikkeille. Autamme mielellämme oman yrityksen perustamisessa tai jo toimivan yrityksen hankinnassa. Myynnissä on mm. matkailumajoitusyritys sukupolvenvaihdoksen takia. 

Pyhäjärvi tarjoaa ajanmukaisia ja edullisia asumismahdollisuuksia. Kaupungissa on maksuttomat päivähoitopalvelut ja oma lukio, jossa harrastekakatemia. Hyvät palvelut, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet ja komeat järvimaisemat tarjoavat luonnonläheistä elämisen laatua. 

www.pyhajarvenkehitys.fi 

Pyhäsalmen kaivoksen uusiokäyttö tarjoaa myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Lisätiedot: www.callio.info

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Pyhäjärvi

Pyhäjärvi