07.11.2020

Upeita musikaalielämyksiä Suomen Musiikkiteatterissa; tule nauttimaan kesäteatteristamme Ruissalossa, Kalajoella ja Pirkkalassa!

Mikä on Suomen Musiikkiteatteri, taiteellinen johtaja ja käsikirjoittaja Katariina Leino?

– Suomen Musiikkiteatterin on perheyritys ja Suomen suurin musikaaleja tuottava teatteri. Toimimme Tampereella ja sen lisäksi koko Suomessa aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Suomen Musiikkiteatteri onkin Suomen suurin kiertueteatteri. Toteutamme vuoden aikana noin 200 esitystä suurissa konserttitaloissa ja kulttuurikeskuksissa ympäri Suomea. Kevään ja kesän esitykset löydät parhaiten sivuiltamme; www.musiikkiteatteri.fi

Millainen on tuleva kesänne?

– Järjestämme kesäteatteria Ruissalon Kansanpuistossa merellisissä maisemissa sekä Pirkkalassa Haikan kesäteatterissa Pyhäjärven rannalla. Viime kesä oli menestys näissä paikoissa ja nyt jatkamme uudella ohjelmistolla. Uusi paikka ’kesäteatteriperheessämme’ on Merisärkän Kesäteatteri. Se sijaitsee Kalajoen hiekkadyyneillä upeissa maisemissa meren rannalla.

Miten luonnehtisit esityksiänne?

– Pyrimme aina kiinnittämään musikaaleihimme Suomen parhaita esiintyjiä ja muusikoita. Satsaamme paljon käsikirjoitukseen, ohjaukseen, pukuihin ja upeaan tunnelmaan. Käsikirjoituksissani pyrin esitysten koskettavuuteen ja mukaansatempaavuuteen, huumoria unohtamatta. Meillä on paljon uskollisia faneja ympäri Suomea ja on ihanaa tavata heitä esitysten yhteydessä. Toivotankin kaikki rakkaat katsojat tervetulleeksi viettämään ikimuistoisia hetkiä kanssamme!

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Suomen Musiikkiteatteri

Suomen Musiikkiteatteri on maamme suurin musikaaleja esittävä ja kiertävä teatteri. Tarjoamme ikimuistoisia viihde- ja kulttuurielämyksiä arjen tuolla puolen, Tervetuloa viihtymään! Lisätiedot ja liput: www.musiikkiteatteri.fi