30.01.2021

Mr Pezzie: seuraa minua uuteen lemmikkiyhteisöön!

Mr Pezzie, täysin uudenlaisen, suomalaisomisteisen sosiaalisen median lemmikkiyhteisön klaanin päällikkö, kutsuu kaikkia lemmikkieläimiä rakastavia ihmisiä lemmikkeineen luomaan omat profiilinsa Pezziessä. Käyttökokemus on hauska ja hyödyllinen, sillä Pezziessä voit kansainvälisesti seurata ja jakaa niin lemmikkien kuin niiden omistajien edesottamuksia ja kokemuksia eläin- ja vähän ihmismaailmastakin.

Mr Pezzie: seuraa minua uuteen lemmikkiyhteisöön!

Klaanin päällikkö Mr Pezzie haukkuu innoissaan, koska kukaan muu maailmassa ei vielä tätä ennen ollut keksinyt näin mainiota sosiaalisen median yhteisöä.

– Meitä koiriahan on maailmassa lähes puoli miljardia ja kissojakin lähes 400 miljoonaa, puhumattakaan kaikista muista lemmikeistä marsuista hevosiin ja papukaijoihin. Tulevaisuudessa Pezziessä voit siis seurata lemmikkiesi lajitovereiden edesottamuksia missä päin maailmaa tahansa. 

Kun haluat seurata hauskoja lemmikkejä, käytä Pezzietä!

Pezzie on paitsi hauska ja viihdyttävä hyvän mielen lähde, myös todella hyödyllinen tietopankki. Tulevaisuudessa sieltä löytyy lemmikin omistajuuteen, huoltajuuteen ja kasvattamiseen liittyvä tieto sekä palveluntarjonta karttamerkintöineen – kaikki tarvitsemasi yhdestä ja samasta paikasta. 

Pezzien käyttö on helppoa ja mukavaa, oli käytössäsi sitten kännykkä, tabletti tai tietokone.

Tule mukaan edelläkävijänä!

Pezzie on todella uusi sosiaalinen media ja täysin kotimainen keksintö. Sen suomalaiset sivut avattiin tämän kuun alkupuolella ja kansainvälinen levittäytyminen Ruotsiin ja Keski-Eurooppaan on alkamassa.

Projektin kehitystyö on ollut valtava urakka ja siihen on kahden vuoden aikana panostettu jo lähes 0,5 miljoonaa euroa.  

Kun haluat jakaa eläinkokemuksiasi, käytä Pezzietä!

– Aloitimme meillä koirilla ja muut lemmikkiryhmät tulevat mukaan pian. Myös alustan ominaisuudet monipuolistuvat jatkuvasti. Nyt kannattaakin olla edelläkävijä ja liittyä heti mukaan seuraamaan koiramaailmaa, ennen kuin kissat tulevat valtaamaan oman tilansa. Onneksi bittiavaruudessa tila ei kuitenkaan lopu kesken, joten kaikki eläinlajit pääsevät loistamaan, kissatkin, haukahtelee Mr Pezzie tyytyväisenä. 

Jokaisen lemmikkifanin kannattaakin liittyä Pezzieen, näin he voivat seurata suosikkiprofiilejaan mistä ja missä päin maailmaa tahansa.

Kun etsit tietoa kasvattajista, käytä Pezzietä!

Lemmikin omistajille Pezzie tarjoaa hauskan paikan julkaisujen, kuvien ja videoiden jakamiseen joko henkilökohtaisessa tai eläimellisissä profiileissa. Pezziessä voi verkostoitua muiden omistajien ja kasvattajien kanssa ja saada näin hyödyllistä tietoa hyvän mielen lisäksi. Omistajat saavat myös reaaliaikaisia muistutuksia hoitotoimenpiteistä, kuten rokotuksista, lääkinnästä tai ruokinnasta.

Kasvattajille Pezzie tarjoaa yhden helpon ja hauskan alustan pentueiden terveys- ja muiden tietojen esittelemiseen sekä pentueiden markkinoimiseen. 

Erilaisille sidosryhmille lemmikkitarvikemyyjistä vakuutusyhtiöihin tai eläinlääkäreistä rotuyhdistyksiin Pezzie tarjoaa rajattoman mahdollisuuden mainostaa ja markkinoida tuotteitaan ja palvelujaan lemmikkiyhteisölle. 

Kotimainen Pezzie on laajenemassa kansainväliseksi lemmikkiyhteisöksi, joka tuottaa iloa, hyvää mieltä sekä luotettavaa tietoa kaikille jäsenilleen.

Vastuullisuus on tekoja

Pezzien lemmikkiyhteisössä hyvän tekeminen on keskeinen ajatus. Se mm. tulee tekemään yhteistyötä eri maiden Rescue-organisaatioiden kanssa pyrkimyksenään löytää turvallisia koteja kaltoin kohdelluille eläimille.

– Odotan myös innolla hetkeä, jolloin pääsen ojentamaan ensimmäisen lahjoitusshekkimme hyvän tekemiseen, johon lahjoitamme osan liikevaihdostamme, haukahtelee Mr.Pezzie silminnähden odottavana.

Vastuullisuutta on myös se, että Pezzien käyttäjä omistaa kaiken datan itsestään – sitä ei siis myydä mihinkään.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Pezzie

Pezzie

PEZZIE on maailman ensimmäinen sosiaalisen median palvelu, joka tuo yhteen yhdelle alustalle lemmikkien ystävät, omistajat, kasvattajat, pennun hankintaa harkitsevat, alan yritykset ja -yhteisöt ympäri maailman.