Perhekuntoutuksesta apua arjen haasteisiin

Tuleeko lapsellesi arjessa jumitilanteita tai onko tunteiden hallinta hänelle haastavaa?

Perhekuntoutuksesta apua arjen haasteisiin

Tuleeko lapsellesi arjessa jumitilanteita tai onko tunteiden hallinta hänelle haastavaa? Onko hänelle aamu- tai iltatoimien aloittaminen vaikeaa tai kärsiikö hän aistien ylikuormittumisesta? Onko hänellä pulmia kaverisuhteissa tai koulunkäynnissä?

Yksilöllisestä perhekuntoutuksesta voi olla apua, jos lapsellasi on jokin sairaus tai vamma ja tarvitsette apua arjen haasteisiin. Perhekuntoutusta voi hakea lapselle harkinnanvaraisena kuntoutuksena. Kuntoutus on Kelan korvaamaa ja siihen voi osallistua koko perhe. Lapsi tarvitsee perhekuntoutukseen hoitavan lääkärin suosituksen. Suosituksen voi saada julkisen tai yksityisen terveydenhuollon kautta. Kuntoutushakemuksen voi täyttää ja lähettää sähköisesti Kelan sivuilta. Kela tekee kuntoutuksesta päätöksen ja ilmoittaa siitä kirjallisesti.

Ota yhteyttä, haluamme auttaa!
www.lastenkuntoutus.fi
Soita ja kysy lisää kuntoutusihteeriltämme
p. 02 2777 444! 

Tervetuloa Paimioon!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton
Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö

Alvar Aallon tie 275
21540 Preitilä

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö

Säätiö kehittää lapsiperheille soveltuvia kuntoutuspalveluita ja työmenetelmiä vastaamaan paremmin erityisen tuen tarpeessa olevien perheiden tarpeita. Organisaation laatu- ja toimintajärjestelmän ja sidosryhmien kehittämistyö on jatkuvaa.