Rekrytoijan paras työkaveri

Rekrytointijärjestelmän valinnassa ja käytössä painotetaan erilaisia seikkoja. Otanko hakemukset vastaan sittenkin sähköpostilla? Onko HR-järjestelmän rekrytointiosa riittävä? Onko halvin hinta myös paras valinta? Rajat tulevat helposti vastaan, kun työkalulta edellyttää enemmän mm. tietosuojan, työnantajakuvan, hakijaviestinnän, monikanavaisuuden, laajennettavuuden ja kotimaisuuden suhteen.

Rekrytoijan paras työkaveri

LAURA  on rekrytoijan työtä keventävä kotimainen tietoturvallinen rekrytointijärjestelmä, joka taipuu niin isojen kuin pientenkin organisaatioiden tarpeisiin. LAURA  integroituu yrityksen HR-ympäristöön, ja sen avulla rekrytoinnit hoituvat helposti alun suunnittelusta työntekijän valintaan asti ilman turhia paperinpyörityksiä tai sähköpostien lähetyksiä. LAURA :n avulla on vaivatonta suunnitella ja toteuttaa myös hakuprosessia edeltävät toimenpiteet kuten rekrytointilupa.

TM huolehtii yhteydenpidosta

Työnantajakuva pysyy hyvänä, sillä LAURA  huolehtii myös hakijakommunikoinnista ja työnhakija saa näin tiedon hakuprosessin eri vaiheista. Viestejä voidaan lähettää hakijoille automaattisesti, mutta myös henkilökohtainen yhteydenpito järjestelmän kautta on mahdollista. 

 Rekrytointimarkkinointi ja osaajien tavoittaminen ovat avaintekijöitä rekrytoinneissa. LAURA Rekrytointi Oy tarjoaa LAURA:n lisäksi Rekrytointi.com -ilmoituskanavaa sekä Rekrytointi.com Osaajapankkia, jossa on jo lähes 100 000 osaajaprofiilia rekrytointeja helpottamaan. Työnhakijat voivat lisäksi hyödyntää Osaajapankkiin tallentamaansa profiilia hakiessaan työpaikkaa LAURA -palvelua käyttävään yritykseen, selvittää tuotepäällikkö Marko Siren

Brändi näkyviin ilmoituksissa

Houkuttelevat rekrytointi-ilmoitukset ja tarkoituksenmukaiset työnhakulomakkeet muodostavat hakijalle positiivisen ensivaikutelman.  

– Rekrytointi-ilmoitukset saavat automaattisesti yrityksen visuaalisen ilmeen, ja niihin voidaan liittää myös kuvia ja videoita. Valmiit ilmoitukset integroituvat saumattomasti yrityksen omille sivuille sekä yleisimmille työnhakusivuostoille ja sosiaaliseen mediaan, kertoo Siren.

Hopeasijallekin jääneet hakijat kannattaa huomioida

Järjestelmän kattavat hakusuodattimet auttavat löytämään osaajat suurestakin massasta.

– Myös hopeasijalle jääneet hakijat kannattaa hyödyntää, kun vastaava tehtävä tulee uudelleen hakuun. Näin LAURA toimii myös Talent Pool -työkaluna, sanoo Siren. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

LAURA Rekrytointi Oy

LAURA Rekrytointi Oy

LAURA ™ on rekrytoijan työtä keventävä kotimainen tietoturvallinen rekrytointijärjestelmä, joka taipuu niin isojen kuin pientenkin organisaatioiden tarpeisiin.