HermanMiller -työtuoli on käyttäjän valinta

HermanMiller -työtuoli on käyttäjän valinta

Kaikista työntekijöistä kallein on se, joka ei ole töissä. Oikeilla ratkaisuilla voit säästää sairauskuluissa 350€ päivässä. Yksilöllisen ergonomian mahdollistavat Herman Miller työtuolit sopivat monille; istut sitten oman työpisteen ääressä tai vaihdat monitilatoimiston tilasta toiseen, sinun ei tarvitse olla huolissasi ergonomiasta.

Paras asento on seuraava asento! Herman Miller on amerikkalainen kalustevalmistaja, joka on erikoistunut ergonomiaan ja suunnittelee erityisesti mailman johtavia ergonomisia työtuoleja käyttäen tutkimuksissaan apuna niin lääkäreitä, fysioterapeutteja kuin ergonomia-asiantuntijoita. Työtuolien suunnittelun lähtökohtana on ihmiskeho sekä sen luonnollinen liike. Tuolin tulee myös tukea kehoa oikein, mahdollistaen samalla istujan vapaan liikkuvuuden. Istumisen tulee olla lihasryhmiä aktivoivaa ja veren sekä hapen kiertoa elimistössäsi edistävää.

Herman Miller panostaa hiilijalanjälkensä pienentämiseen. Tästä syystä jokainen tuolimalli on elinkaarensa päässä lähes 100% kierrätettävä ja tuolimalleissa käytetään mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Tuolien takuuaika on 12 vuotta mikä tarkoittaa, että Herman Miller tuolimallit on tehty kestämään käyttöä ekologisuus silmällä pitäen. Yrityksesi kasvaessa voit luottaa siihen, että samanlaisia tuoleja on saatavilla lisää myöhemminkin.

Persoonallisen Herman Miller -designin avulla luot motivoivan työympäristön unohtamatta työnantajaimagoasi panostamalla työhyvinvointiin ja -tehokkuuteen samalla kun selkävaivat vähenevät.

Laitetaan istumaergonomiasi kuntoon! HermanMiller -työtuoli on käyttäjän valinta – anna henkilökuntasi itse valita sopivin työtuoli ja tilaa ilmainen työtuolin koekäyttö toimistollesi tai ota yhteyttä asiantuntijaamme.

KT Interior Oy, Hiilikatu 3, 00180 Helsinki, Finland  

info@ktinterior.fi 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

KT Interior Oy

KT Interior Oy

KT Interior Oy on vuonna 1942 perustettu perheyritys, joka maahantuo, myy ja markkinoi kalustus- ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä alan suunnittelijoiden ja yritysten kanssa KT Interior auttaa yrityksiä ja yhteisöjä parantamaan työ- ja toimitilojaan.