Aihepiirit
05.03.2019

Den ledande filtertillverkaren i Norden är en flexibel partner

Finländska M-Filter har varit leverantör av originalutrustning åt de ledande tillverkarna i Norden i hela 60 års tid. – Våra produktionsmetoder är skalbara även för mycket små behov och partier, konstaterar verkställande direktör Kai Liesmaa.

M-Filter är i dag Nordens ledande tillverkare av OEM-filter. – Vårt bolags specialområden är luftfilter, filter för ventilationen i hus och fastigheter, luft-, frisklufts- och oljefilter för tunga materiel såsom maskiner och anordningar. Vårt bolag har fabriker i Finland och Litauen, i vilka vi sysselsätter ca 115 arbetstagare. Vi verkar även i Tyskland, där vi betjänar kunder från Mellaneuropa, konstaterar Liesmaa. 

M-Filter har specialiserat sig på OEM-filter för utrustningstillverkare. – Oavsett om det är fråga om ett företag i maskin-, bil- eller arbetsmaskindustrin, tillverkar vi filter enligt kundens krav på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt, allt från kundspecifika specialprodukter till massproduktion. 

En flexibel produktionsprocess möjliggör kundanpassning.

Vi tillverkar vanligtvis produkter som följer kundens krav och är specifikt märkta med kundens varumärke från serier på några tiotal stycken till hundratusentals om året. Vi vill vara en långvarig partner till kunden, så vi utför också produktutveckling. Text: Mia Heiskanen

Intresserad?

m-filter.fi/sv

Export, Mia Aarnio

+ 358 400 523 842

mia.aarnio@m-filter.fi

eller

CEO, Kai Liesmaa

+ 358 40 501 7614

kai.liesmaa@m-filter.fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

M-Filter

M-Filter

TAILOR-MADE FILTRATION SOLUTIONS