International

23.03.2023

Konceptet Kirami FinVision® Annex – skapar en oas i din trädgård

Konceptet Kirami FinVision® Annex – skapar en oas i din trädgård

Kirami är världens största tillverkare av badtunnor och som de senaste åren utvecklat alla trädgårdsarkitekters dröm, konceptet Kirami FinVision® Annex omfattar bastun, omklädningsrummet, terrassen i två olika storlekar, utedush för terassen och loungen i serien Kirami FinVision® Nordic misty. Loungen kan även inredas med Kiramis egen soffgrupp, matta eller utomhusgardiner. Konceptet kommer dessutom att utvidgas med nya produkter. Med de sömlöst kompatibla modulerna kan alla skapa sig en personlig oas som passar det tillgängliga utrymmet. I anslutning till terrassen kan du även placera en till helheten passande badtunna och grill, som fulländar ditt paradis i trädgården. 

Den finländska bastukulturen består nämligen av så mycket mer än bara att njuta av den avslappnande värmen i bastun. Den omfattar även möjligheten att svalka av sig, vara tillsammans och njuta av atmosfären före och efter bastubadet. Detta vill vi föra fram även utomlands och vår succe på vår exportmarknad är viktigt moment för oss i försäljningen av bastur och helhetskonceptet.

Den klara och rena stilen är lämplig för alla olika slags trädgårdar. De stora glasytorna för naturen nära bastun och och loungen samt skapar en känsla av rymd och frihet i båda utrymmen.

Kirams FinVision® -modulerna levereras fullt monterade, inklusive taket. I bastun ingår antingen en ved- eller eluppvärmd bastuaggregat, infravärme finns som tillbehör till den eluppvärmda bastun. Kunden förbereder fundamentet till byggnaderna, kopplar samman de olika modulerna och ansluter vatten och el. Bastun och modulerna är klara att användas snabbare än du tror!

Bekanta dig med Kirami FinVision Annex-moduler!

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Kirami

Kirami

Kirami Oy är världens största tillverkare av badtunnor. Vi levererar årligen över 10 000 badtunnor i Finland och Europa. Exportens andel av det totala antalet är över 40 procent.

Vår framgång bygger på fortlöpande produktutveckling och ett kundinriktat tankesätt. Vi vill att det ska vara enkelt att ta i bruk och använda våra badtunnor och bastur. Vi har ett omfattande produktsortiment av badtunnor och det finns en stor mängd tillbehör och reservdelar att få.

Vår kunniga personal ansvarar för produkternas kvalitet. I fabriken i Sastamala sysselsätter vi totalt cirka trettio personer, på export- och marknadsföringskontoret i Åbo arbetar fem personer och på vår aluminiumbearbetningsanläggning tio personer. Dessutom anlitar vi ett omfattande nätverk av underleverantörer, helst lokala.

Vi letar ständigt efter nya, hållbara material. Genom åren har ett allt viktigare kriterium för valet av tillverkningsmaterial blivit materialens återanvändbarhet.

Vårt nätverk av återförsäljare omfattar redan hela Finland och i Europa utvidgar vi det målmedvetet. Våra badtunnor säljs till exempel i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, Storbritannien, Österrike, Polen, Ryssland, Italien, Belgien, Schweiz, Tjeckien, Danmark, Ukraina och Spanien. Några exemplar har levererats ända till Nya Zeeland och Japan.

Yhteystiedot

Villiläntie 2, FI-32730 Sastamala info@kirami.se

Kirami somessa