12.03.2022

Screentec – din tillverkningspartner

Screentec är ett kontraktstillverkningsföretag för tryckt elektronik i Uleåborg, Finland. Vi erbjuder tillverkningstjänster för medicinska elektroder, diagnostiska snabbtester, IoT-utrustning och gränssnittsanordningar mellan människa och maskin. Våra tillverkningslösningar är nyckelfärdiga, enkla och flexibla och de kan skalas eller ändras efter dina behov under produktens hela livscykel.

Screentec – din tillverkningspartner

Vår teknik för medicinska elektroder utvecklas ständigt, och med över tio års erfarenhet och kunskap om tryck och tillverkning har vi verktygen och erfarenheten för att hitta den perfekta lösningen för din produkt. Vi har skapat elektroder som kan klarar av fjorton dagars användning och som tål rörelse, svettning, fukt eller stötar som elektroden kan utsättas för när man använder den.

Vårt viktigaste utbud inom diagnostiken är utveckling och tillverkning av elektrokemiska sensorer. Vi har processer för tillverkning av helt integrerade sensorer, inklusive tryckt elektronik, mikrofluidik och immobiliserade biosensingmolekyler. Vi har ett brett utbud av material, ett högt produktionsskalbarhet och vi utvecklar gärna verktyg och processer som möter kundens specifika behov. Vår ambition är att ta fram högkvalitativa sensorer för de priskänsliga snabbtestmarknaderna.

Screentec är ett kontraktstillverkningsföretag för tryckt elektronik i Uleåborg, Finland. Screentec kan erbjuda allt från komplexa, anpassade och nischade produkter och både låg eller hög produktionskapacitet som tillverkas med ISO 13485 och ISO 9001-certifierade kvalitetsledningssystem. 

Vi började 1989 med membranomkopplare och än idag erbjuder vi gränssnittsanordningar mellan människa och maskin, med alla valmöjlighet och funktioner som våra kunder har behov av. Många av de gränssnittsanordningarna vi tillverkar används i miljöer där förhållandena är tuffa och kraven på tillförlitlighet är absolut: produkterna används till exempel i trafik, säkerhet, sjukhus och fordon.

Screentec kan erbjuda allt från komplexa, anpassade och nischade produkter och både låg eller hög produktionskapacitet som tillverkas med ISO 13485 och ISO 9001-certifierade kvalitetsledningssystem. Screentec har lösningarna för att anpassa tillverkningen till dina specifika behov. Produkterna tillverkas i vår nordiska tillverkningsanläggning, i vårt klass 7 renrum för montering av medicinska och diagnostiska produkter.

Våra kunder uppskattar den servicevilliga attityden som vi har för dem och deras produkter, hela vägen från de tidiga planeringsstadierna till hela utvecklingsprocessen. Vi kommer att utforma din idé med metoder som säkerställer kvalitet, skalbarhet och mångsidigt utbud.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Screentec

Screentec

Screentec develops and manufactures disposable medical electrodes, disposable diagnostic tests, human-machine interfaces, personal protective equipment, and sensors for its’ customers. Our products are found in various demanding environments like hospitals, vehicles, professional kitchens and heavy industry.

Screentec was founded in Oulu, one of the leading European high-tech centres, in 1989. Screentec started out as a manufacturer of Switch Membrane keyboards and its’ high-quality products are used in a whole range of demanding environments, where wear resistance and absolute operating reliability are a must; Mass transit, security systems, hospitals, vehicles and industrial applications.

Yhteystiedot

Konekuja 2FI-90620 OULU, Finland PHONE: +358 8 561 2000sales@screentec.com

Screentec somessa