Seed Crispies – Forskat full av gott

Seed Crispies är ett fröknäckebröd som innehåller upp till 72 % frön. De smakar gott och ger dig värdefulla näringsämnen som fettsyror, vitaminer och mineraler. Våra fröknäckebröd är gjorda utan tillsatser eller konserveringsmedel.

Seed Crispies – Forskat full av gott

Mellanmål handlar inte bara om att stilla din hunger mellan måltiderna. Det kan också handla om att vårda din kropp och ditt sinne. Prova våra läckra Seed Crispies idag!

Seed Crispies är nu tillgängliga från Knäckebröd Online. Du hittar dem under varumärket Siemenrapeat, som produkten är känd för i Finland. Fyll varukorgen med fröknäckebröd så får du produkterna hemkörda.

Upp till 72% frön

Frön är små men mäktiga livsmedel, som innehåller många vitaminer och mineraler, såväl som höga mängder fibrer – vilket gör dem till ett näringskraftverk. Seed Crispies är gjorda med upp till 72 % frön.

För den som har en soft spot för crunch, som letar efter ett gott alternativ till traditionellt bröd eller som vill prova något nytt, är fröknäckebröd det perfekta mellanmålet. Den goda energin från fröinnehållet på 72 % kommer att behålla hela dagen och är idealisk som en välsmakande frukost eller avkopplande goding.

Seed Crispies -produkter är läckra. En varierad kost och en hälsosam livsstil gör Seed Crispies -produkterna mer effektiva för att främja intaget av viktiga näringsämnen och mineraler för kroppen.

Seed Crispies -produkter kan användas på en mängd olika sätt. Du kan till exempel kombinera smaker och former och njuta av en dos av olika frön utan att ens märka att de finns där.

Seedhow – lär dig hur du använder frön

I mattriangeln tillhör frön de ätbara fetterna vid sidan av nötter och mandel. Fröna har studerats ha bra fettsyror, vitaminer och mineraler som på olika sätt verkar för våra kroppars funktion och välbefinnande. Den kombinerade effekten av olika frön hjälper inklusive absorptionen av magnesium i kroppen.

Seedhow-märkningen identifierar produkter som innehåller minst 50 % frön och minst två olika typer av frön.

www.leipomorosten.fi/sv/siemenrapeat-froknackebrodet

Seed Crispies med spenat-feta hummus

Den pigga spenat-feta hummusen är ett bra par för Seed Crispies. Det smakar också med en mängd olika färska grönsaker. Med denna färgglada kombo kan du enkelt och snabbt trolla fram en spektakulär och hälsosam snackstallrik för kvällsfester samt ett mättande mellanmål till vardagen.

Ingredienser:

  • Seed Crispies fröknäckebröd
  • olika grönsaker

Hummus:

  • 1 burk (380/230 g) kikärter (i saltlake)
  • ca 80 g färsk babyspenat
  • 110-150 g fetaost
  • 2–3 matskedar tahini eller sesamfröpasta
  • 1–2 vitlöksklyftor
  • 2–4 matskedar citronsaft
  • 1 matsked olivolja
  • 4–5 msk kikärtsbuljong
  • (1 tesked spiskummin)
  • (salt, peppar, paprikapulver)

Guide:

Låt kikärtorna rinna av och samla upp buljongen. Skölj spenaten. Skala och hacka vitlöken.

Blanda alla andra ingredienser utom feta- och kikärtsbuljong och puré med en stavmixer eller mixer. Du kan också utelämna lite av citronsaften och kryddorna vid det här laget och bara lägga till dem i slutet om det behövs.

Om du använder en hel bit fetaost, smula ner den lite mindre och lägg till blandningen. Puré mer. Tillsätt kikärtsbuljongen i små omgångar medan du mosar tills hummusen är slät och fluffig. Smaka av och tillsätt kryddor efter eget tycke om det behövs. Garnera med en droppe olivolja och paprikapulver.

Servera hummus med Seed Crispies och dina favoritgrönsaker.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Rosten

Rosten

CRISPY AND DELICIOUS – SEED CRISPIES

Our seed products are baked with love and handmade to the original recipe of a Finnish family bakery – all without yeast. Multiple flavours guarantee that you’ll find your favourite in no time. Let us introduce: Seed Chips and Seed Crispbreads!

More information: Veera Meltovaara, Marketing Director, Export, Leipomo Rosten Oy
Tel. +358 40 554 5807 - veera.meltovaara@leipomorosten.fi

Yhteystiedot

Voimakatu 320520 Turku, Finland +358 (0) 20 770 2382

Rosten somessa