Kylpyhuone on kodin uusi sydän

Villeroy & Boch Gustavsberg Oy tarjoaa kylpyhuoneen sisustukseen taattua laatua yhdistettynä rikkaaseen värimaailmaan.

Kylpyhuone on kodin uusi sydän

Kylpyhuoneesta on tullut yksi kodin tärkeistä arvon mittareista, kertovat Villeroy & Boch Gustavsbergin markkinointipäällikkö Jenni Luomala ja kaupallinen johtaja Kalle Viljakainen. Kylpyhuoneessa vietetään myös enemmän aikaa kuin ennen, joten sen sisustusta kannattaa miettiä huolella. Tummat kylpyhuoneet ovat nyt muotia, ja niihin käytetään dramaattisiakin väriyhdistelmiä. Kun mietitään asunnon myymistä, laadukas kylpyhuone nostaa asunnon arvoa.

– Kun yhdistää esimerkiksi mustat kylpyhuoneen kalusteet värikkäisiin pesualtaisiin ja valitsee messinkiset hanat, muodostuu kylpyhuoneesta tyylikäs kokonaisuus. Pesualtaan värin voi sävyttää vaikkapa lempivärinsä mukaan, kertoo Jenni Luomala. 

"Pesualtaan värin voi sävyttää vaikkapa lempivärinsä mukaan."

Yritys on tuonut juuri markkinoille uuden vettä säästävän, mutta tehokkaasti huuhtelevan Subway 3.0 seinä-WC:n. Sen salaisuus on kierrehuuhtelu: vesi kiertyy ylhäältä alas puhdistaen tehokkaasti koko WC-kulhon. 

– Kaikki seinä- ja lattia-WC -mallimme ovat kauluksettomia, eli ne on helpompi pitää puhtaana kuin perinteinen kauluksellinen WC-istuin. Ne ovat korkealaatuista ja hygieenistä posliinia, mikä helpottaa myös omalta osaltaan puhtaanapitoa, Luomala jatkaa.

Subway 3.0 seinä-WC:n salaisuus on kierrehuuhtelu: vesi kiertyy ylhäältä alas puhdistaen tehokkaasti koko WC-kulhon.

Vaikka suurin osa Villeroy & Boch Gustavsbergin WC-istuimista on edelleen lattiamalleja, ovat seinä-mallit yleistymässä kovaa vauhtia. Mallien välinen hintaerokin on tasoittumassa.

– Seinä-WC:ssä houkuttelee selkeä ja linjakas muotoilu, sekä puhdistuksen helppous. Lattianrajassa ei ole vaikeapääsyisiä kulmia, kertoo Kalle Viljakainen. 


Laadukkuus kestävän kehityksen takeena

Kylpyhuonekokonaisuuden pystyy suunnittelemaan omaan tarpeeseensa sopivaksi.

Tuotteet ovat suunniteltu toiminnallisuus edellä ja soveltuvat vauvasta vaarille. 

– Tuotteissamme on huomioitu helppokäyttöisyys sekä elämän eri vaiheet ja haasteet. Asiakas voi valita tarpeisiinsa sopivan WC:n, hanan tai kalusteen. Meiltä löytyvät esteettömät pesualtaat, korotetut wc-istuimet ja vettä säästävät hanat, luettelee Viljakainen. 

Villeroy & Boch Gustavsberg haluaa olla alan johtava kylpyhuonevalmistaja myös kestävän kehityksen kannalta. Tuotteet ovat laadukkaita, innovatiivisia ja aikaa kestäviä.

– Ajattomat, mutta samalla trendikkäät muodot takaavat sen, että kylpyhuoneemme kestävät katsetta sukupolvelta toiselle, lupaavat Luomala ja Viljakainen.

Teksti: Päivi Tolonen

Commercial

Organisation information

Villeroy & Boch Gustavsberg

Villeroy & Boch Gustavsberg

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista.

Villeroy & Boch Gustavsberg Oy
- Liikevaihto: 25 milj. €
- Työntekijämäärä: 15
- Liiketoiminta-ala: Maahantuonti, tukkukauppa, jälleenmyynti
- Päämarkkina-alueet: Kylpyhuonekalusteet- ja tarvikkeet
- Yhteystiedot: myynti@gustavsberg.com

Professionals

Jenni Luomala

Jenni Luomala

markkinointipäällikkö, Villeroy & Boch Gustavsberg Oy

Kalle Viljakainen

Kaupallinen johtaja

Contact details

Villeroy & Boch Gustavsberg in social media