Tee kaupungista toimistosi Opusin avulla

Työympäristöt ja työskentelyolosuhteet ovat rajussa muutoksessa. Etätyöskentely on lisääntynyt, mikä aiheuttaa useille ihmisille ongelmia löytää sopivia työskentelytiloja.

Tee kaupungista toimistosi Opusin avulla

Mm. freelancerit, myyjät ja yrittäjät ovat työskennelleet etänä jo vuosia. Vallitsevassa Covid-19-tilanteessa myös useiden muiden alojen ammattilaiset ovat siirtyneet nyt ensimmäistä kertaa työskentelemään yrityksen toimipaikan ulkopuolelle. Työelämän palatessa normaaliksi useat heistä eivät kuitenkaan välttämättä palaa enää toimistotyöhön, vaan jatkavat etätyöskentelyä.

Kotona työskenteleminen ei kuitenkaan aina ole paras vaihtoehto erilaisista potentiaalisista häiriötekijöistä johtuen. Toimiston tai co-working-tilan vuokraus taas voi olla kohtuuttoman kallista. Opus tarjoaa tähän täydellisen vaihtoehdon: sovelluksen avulla voit valita tarpeisiisi parhaan työskentely-ympäristön kaupungin viihtyisimmistä kahviloista, hotelleista ja co-working -tiloista riippumatta siitä, tarvitsetko sitä asiakastapaamiseen tai keskittymistä vaativaan työtehtävään.

- Optimaalinen työympäristö parantaa tutkitusti sekä tuottavuutta että työtehoa, kertoo Opus Nordicin toimitusjohtaja ja perustaja Christian Ehrström.

Etätyön kustannukset alas 

Kahvilat ovat perinteisesti diginomadien ja etätyötä tekevien suosimia työskentelypaikkoja, joissa vastineeksi muutaman tunnin työskentelystä ostetaan tarjolla olevia tuotteita. Opus-sovelluksen käyttäjänä olet tervetullut kahviloihin, hotellien auloihin ja co-working tiloihin, joissa olet Opus-jäsenenä vapaa nauttimaan rajattomasti kahvia ja teetä ja saat myös alennuksia muista tuotteista. Opusia käyttämällä säästät helposti etätyöskentelykustannuksissa.

Helppo käyttää 

Opusin käyttö on helppoa ja käytännöllistä. Kirjaudu sisään ja valitse vaihtoehdoista itsellesi parhaiten sopiva jäsenyys, jonka voi maksaa helposti suoraan sovelluksessa. Sovelluksen karttatoiminnon avulla löydät aina parhaan etätyötoimiston tarpeisiisi.

Opus lanseerataan syyskuussa Helsingissä ja Tukholmassa. Mukana on jo yli 30 eri hotellia, kahvilaa ja co-working-toimistoa eri puolilla kaupunkia. Helsingissä Opus-jäsenillä on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi Spaces co-working-tiloissa, Helsingin Kahvipaahtimossa, Sokos Hotel Presidentissä, Lapland Hotels Bulevardissa sekä Radisson Blu Royalissa. Sama jäsenyys toimii myös Tukholmassa. Lisäämme palveluumme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Jos lempikahvilasi tai -hotellisi ei ole vielä mukana, otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusista Opus-kohteista!

Käy verkkosivuillamme ja tutustu Opus-sovelluksen etuihin jos olet etätyöntekijä tai työnantaja, joka etsii nykyaikaista ja tehokasta tapaa tarjota henkilöstölleen joustavia työtiloja.

– Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota joustavia työtiloja tämän päivän tarpeisiin”, sanoo Christian Ehrström. ”Roolimme on tarjota 2000-luvun työntekijöille ympäristö, jossa he voivat olla onnellisempia sekä tehokkaampia työssään.”

Tietoja Opusista

Tee kaupungista toimistosi Opusin avulla.
Opus antaa sinulle vapauden työskennellä missä haluat, silloin kun sinulle sopii. Jäsenenä pääset luoviin ja ainutlaatuisiin co-working-tiloihin, kahviloihin ja hotellien auloihin nauttimaan ilmaisesta kahvista ja teestä sekä jäsenille myönnettävistä muita tuotteita koskevista alennuksista.

7 päivän ilmainen jäsenyys lanseerauksen yhteydessä!

Lisätietoja: christian@opusnordic.com

Commercial

Organisation information

Opus Nordic

Opus Nordic

Tee kaupungista toimistosi Opusin avulla. Opus antaa sinulle vapauden työskennellä missä haluat, silloin kun sinulle sopii. Jäsenenä pääset luoviin ja ainutlaatuisiin co-working-tiloihin, kahviloihin ja hotellien auloihin nauttimaan ilmaisesta kahvista ja teestä sekä jäsenille myönnettävistä muita tuotteita koskevista alennuksista.

Opus Nordic in social media