Dieselgeneraattorit pelastavat kovimmankin talven

Sähkön hintojen ennustetaan nousevan ensi talvena ennätyskorkealle. Dieselgeneraattoreilla sähköä voidaan tuottaa varmasti ja sähköverkkoa edullisemmin vaikka koko pakkaskauden ajan.

Dieselgeneraattorit pelastavat kovimmankin talven

Varavoima – se edullisempi vaihtoehto

Dieselgeneraattoreihin on totuttu turvautumaan sähkökatkojen ja kulutushuippujen aikana. Ensi talvena sähkön hintojen ennustetaan kuitenkin nousevan ennätyskorkeiksi ja pysyvän huippulukemissa niin pitkään, että dieselgeneraattorit tarjoavat edullisemman vaihtoehdon myös pidempiaikaisessa käytössä. Kaikki tarvittava sähkö voidaan tuottaa varavoimakoneella.

Milloin varavoiman käyttö on edullisempi vaihtoehto? 

Dieselgeneraattori kuluttaa noin 0,250,3 l/kWh polttoainetta. Esimerkiksi kahden euron polttoaineen litrahinnalla dieselgeneraattorin tuottama sähkö maksaa 0,5€/kWh (0,25l/kWh x 2€/l = 0,5 €/kWh). Pörssisähkön hinnan ollessa yli dieselgeneraattorin tuottaman sähkönhinnan, on sähkön tuottaminen edullisempaa dieselgeneraattorilla.

Sähköntuotto omalla varavoimakoneella

Sähköä voidaan tuottaa vaivattomasti asiakkaan olemassa olevalla varavoimakoneella ja säästää näin energiakuluissa aina, kun sähköä tuotetaan dieselgeneraattorilla sähköverkon sijaan. Autamme arvioimaan jatkuvan käytön kannattavuutta ja tuemme kaikissa käytännön asioissa.

Dieselgeneraattorin jatkuva käyttö vaikuttaa lähinnä polttoaineen kulutukseen, joten etukäteen kannattaa huolehtia dieselin saatavuudesta ja varastoinnista. 

Kun käyttötunteja tulee enemmän, myös huoltoja tarvitaan useammin. Huolto on paikallaan noin 400 tunnin eli reilun kahden viikon välein. Huollon kustannukset jäävät kuitenkin pieniksi: vain murtoosaan polttoainekustannuksista.

Vuokrakone kannattaa tilata nyt!

Aina dieselgeneraattoria ei tarvitse ostaa omaksi. Meillä on laaja oma vuokrakalusto ja erinomaiset yhteydet kansainvälisiin varavoimakonetoimittajiin. Hoidamme käyttövalmiin varavoimakoneen paikan päälle avaimet käteen palveluna kaikkialle Suomeen. Palvelumme kattaa myös kaluston huollot ja toiminnan varmistamisen käytön aikana.

Kysyntä on nyt poikkeuksellisen suurta, joten vuokrakaluston tilaamista ei kannata viivyttää pakkasille asti. Ennakoi ja tilaa dieselgeneraattori nyt!

Ota yhteyttä! 

Puh. 020 741 5640 
myynti@kwset.fi

Commercial

Organisation information

kW-set

kW-set

Olemme Suomen suurin varavoimaratkaisujen toimittaja. Toimintamme kivijalkoja ovat varavoimageneraattorien myynti, vuokraus ja huolto. Palvelemme eri alojen merkittävimpiä toimijoita aina sairaaloista kauppakeskuksiin ja datacentereistä voimalaitoksiin. Lisäksi tunnemme valtionhallinnon kaltaisten erityisalojen vaatimukset.

Olemme erikoistuneet varavoimaratkaisuihin. Käyttöönottajiemme määrä on Suomen suurin, ja toteutamme useat toimeksiannot avaimet käteen -palveluna. Tiimistämme löytyy ammattitaitoa varavoimageneraattorien myyntiin, vuokraukseen, käyttöönottoihin ja projektinhallintaan. Lisäksi vastaamme itse suunnittelusta ja huollamme koneet merkistä riippumatta.

Toimistomme sijaitsee Tuusulassa, mutta kumppaniverkostomme on maailmanlaajuinen. Edustamme tarkoin valikoituja laitetoimittajia ja samalla alan parasta teknistä osaamista. Suorat yhteydet Cumminsin kaltaisiin laitevalmistajiin varmistavat varavoimaratkaisujen korkean laadun ja käyttöiän sekä luotettavan avun kaikissa tilanteissa.

Contact details

Hiekkakuopantie 5, 04300 Tuusula Puh. 020 741 5640myynti@kwset.fi

kW-set in social media