My-Solarin älykäs järjestelmä tekee aurinkosähköstä kannattavampaa

Aurinkopaneelien suosio on hiljalleen lisääntynyt. Nyt kotimainen My-Solar Oy vie aurinkosähkön käytön uudelle tasolle.

Tekninen johtaja Timo Anttila vastaa My-Solarin tuotekehityksestä.
Tekninen johtaja Timo Anttila vastaa My-Solarin tuotekehityksestä.

My-Solarin teknisen johtajan Timo Anttilan mielestä aurinkopaneelien ostajat ansaitsevat enemmän faktaa eri ratkaisujen kannattavuudesta.

– My-Solar kehittää ja tarjoaa moderneja aurinkosähköratkaisuja, jotka perustuvat aina selvään dataan. Paneelimme valmistetaan ilman lyijyä, ne kestävät Suomen olosuhteita ja tuottavat sähköä silloinkin, kun aurinko ei paista kirkkaimmillaan. Hyöty maksimoidaan älykkäällä järjestelmällämme, Anttila sanoo.

My-Solarin nykyaikainen aurinkosähköjärjestelmä valjastaa auringosta saadun ylimääräisen sähkön kotitalouden omaan käyttöön. Ylijäämäsähkö ohjataan esimerkiksi kodin lämminvesivaraajan lisälämmitykseen tai sähköauton lataukseen sen sijaan, että se myytäisiin sähköyhtiön käyttöön, josta se taas ostettaisiin tarpeen tullen takaisin sähkönsiirtohinnan kanssa. My-Solar optimoi ratkaisun asiakkaan tarpeeseen ja varmistaa, että kokonaisuus on taloudellinen.

– Sähkön säilömistä voi hallita halutessaan puhelinsovelluksella. Automatisoitu järjestelmä on helppo ja turvallinen käyttää. Asentaja hoitaa säädöt kohdilleen, ja tarvittaessa avun saa meiltä etänä.

My-Solarin järjestelmä seuraa sähkön pörssihintaa ja mahdollistaa ylijäämäsähkön myynnin sähköyhtiölle kannattavasti, jos niin halutaan. Oikean kokonaisuuden valinnalla on iso merkitys investoinnin kannattavuudelle. My-Solarin ratkaisu voi maksaa itsensä takaisin parissa vuodessa, ja tuottavuusluvut saa reaaliajassa.

Teksti: Matilda Mäkinen

Commercial

Organisation information

My-Solar Oy

My-Solar Oy


  • Liiketoiminta-alueet: Sähköntuotanto ja aurinkoenergian automaatio
  • Päämarkkina-alueet: Suomi ja muu Eurooppa

Professionals

Timo Anttila

Timo Anttila

tekninen johtaja