Suomen kuumin taikuri-illusionisti tuo taian Tampere-taloon

Tampereelle saapuu lokakuussa ainutlaatuinen Taikarumpu- show, jossa käy toteen taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen nuoruudenhaave.

Suomen kuumin taikuri-illusionisti tuo taian Tampere-taloon

Taikarumpu tuo lavalle taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen lisäksi The 69 Eyes -yhtyeestä tunnetun Jussi 69:n. Show’ssa yhdistyvät taikuus, illuusiot ja elokuvamaiset sävelet. Mystisen, tunnelmaa täydentävän musiikin on säveltänyt yksinomaan showta varten Johnny Lee Michaels. Käsikirjoitus on Kemppaisen sekä Jarkko Mélartin käsialaa, ohjauksesta vastaa Sami Saikkonen.

– Tämä rajoja rikkova show on suomalaisista taika- ja illuusiospektaakkeleista näyttävin tähän mennessä, lupaa Kemppainen.

– Se on pienen pojan suuri unelma – minulla oli jo lapsena haaveena toteuttaa ison luokan show. Haave toteutuu 21.–23.10. Tampere-talossa. On kunnia päästä tekemään tämä siellä.

Kemppainen on kiistatta suomen monipuolisimpia esiintyjiä taikuuden alalla. Kokemusta on kertynyt erityisesti yritystapahtumista, joissa hän on haluttu esiintyjä.

“Show’ssa yhdistyvät taikuus, illuusiot ja elokuvamaiset sävelet".

– Yhdistän tapahtuman koosta riippuen ohjelmanumeroissani lähitaikuutta ja illuusioita, sekä isomman mittakaava lavashow’ta ja stand up -taikuutta. Olen myös vetänyt juontaja-taikuri-roolia lavalla, mikä on todellinen one-man show.

– Lisäksi teen konsultaatiotyötä erilaisissa produktioissa ja olen suunnitellut kokonaisia esityksiä aina juontajien esiin taikomisesta loppuhuipennuksiin. Konsultoin myös artisteja.

Kemppainen valittiin Suomen Taikuriksi 2019. Vuonna 2016 hän sai Vuoden parhaan esiintyjän palkinnon Evento Awardseissa. Kemppainen on kartuttanut kokemusta ulkomaillakin, aina Las Vegasista Abu Dhabiin. Näkyvyyttä kaukomailla on tuonut myös kansainvälisessä levityksessä oleva, Venla-palkitun NTRNZ Median kanssa yhteistyössä toteutettu tv-sarja Magic in Lapland.

 

Taikarumpu on ainutlaatuinen show, joka saa meidät uskomaan mahdottomaan. Suomen tämän hetken kuumin taikuri -ja illusionisti Henri Kemppainen herättää mystisen Taikarummun illuusion henkiin ja johdattaa katsojat uskomattomalle taikamatkalle nuoruuden haaveista kohti isoja unelmia.

 Esitykset:

To 21.10.2021 klo 19.30, ensi-ilta

Pe 22.10. 2021 klo 19.30

La 23.10.2021 klo 19.30

 Esityksen kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

TAPAHTUMAN NETTISIVUT

Commercial

Organisation information

Tampere-talo

Tampere-talo

Tampere-talo Oy on perustettu vuonna 1987 ja sen ainoa osakkeenomistaja on Tampereen kaupunki. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas. Vuonna 2019 Tampere-talon liikevaihto oli 14,6 miljoonaa euroa. Kävijöitä oli 675 000 ja tapahtumia 1 100.

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus. Vuodessa tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa.

Kattomme alla toimivat lisäksi Tampere Filharmonia, à la carte ravintola Tuhto sekä maailman ainoa Muumimuseo. Yhteydessämme toimii Marriott-hotelli.

Contact details

Yliopistonkatu 55 PL 16, 33101 TAMPERE +358 3 243 4111

Tampere-talo in social media