Zsar Outlet Village – ostosparatiisi ja koko perheen ajanviettopaikka

Zsar Outlet Village on ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus Suomessa – ja täysin uudentyyppinen ostoskohde. Zsar sijaitsee Vaalimaalla, Kymenlaaksossa, vain kivenheiton päässä suurimmasta EU:n ja Venäjän välisestä raja-asemasta ja 75-80 minuutin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Zsar Outlet Village – ostosparatiisi ja koko perheen ajanviettopaikka

Zsarin muoti- ja kauneusalan liikkeet edustavat kansainvälisiä huippumerkkejä kuten esimerkiksi Adidas, Lumene, Hugo Boss, Kappa, Björn Borg, Reima, Skechers, Nanso ja Lindt. Zsarista löytyvät myös kaikki laadukkaimmat kodintarvikkeet. Kaikki tuotteet ovat aina 30-70 % normaalihintoja halvemmat. 

Zsar palvelee koko perhettä

Zsar Outlet Village on upea kylämiljöö, joka tuntuu siltä kuin olisi ulkomailla. Alueelta löytyy kattava ravintolatarjonta, suuri parkkipaikka ja ilmainen sähköautojen latauspiste. Lapsille on oma suuri leikkialueensa. Myös koirat ovat tervetulleita Zsariin.

Vantaalaiset John ja Riikka ovat lastensa Jenniferin ja Jamesin kanssa ensimmäistä kertaa Zsarissa. Outlet-kylä on yllättänyt positiivisesti ja täällä viihtyvät lapsetkin. Moottoritietä pitkin outlet-kylälle saapuminen oli helppoa ja vaivatonta. ”Tänne tulemme varmasti uudestaankin.”

Asiakkailta kuultua

Lappeenrannasta saapuneet Tarja, Harri ja Emma Liukka ovat Zsarin vakioasiakkaita. Mukana on myös ensikertalainen Anneli Hirvisaari, joka on tyytyväinen kauniiseen ja viihtyisään miljööseen. Liukat asioivat täällä useita kertoja vuodessa ja joka kerta tuumaavat, että pitäisi käydä useamminkin. Nanso, Ecco ja Lumene nousevat Liukkojen suosikkibrändeiksi.

Haminalainen Kallion perhe viettää kesälomapäiväänsä Zsarissa. Outlet-kylä on kaikkien mieleen. Perheen pojatkin viihtyvät. 

– Käymme täällä muutaman kerran vuosittain, usein sesonkiaikaan. Täältä on helppo hakea pojille käyttövaatteita edullisesti. Adidakselta olemme tehneet ehdottomasti eniten löytöjä. Jokainen vierailu on ollut miellyttävä kokemus. 

Asiakaspalvelun korkea taso ja kylän siisteys nousevat perheen kommenteissa erityisesti esille.

Teksti: Jarmo Perälä

Commercial

Organisation information

Zsar

Zsar

Zsar Outlet Village on Suomen ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus. Zsarin muodin, kodin ja kauneuden liikkeet edustavat kansainvälisiä huippumerkkejä, ja kaikki tuotteet ovat aina ja joka päivä 30-70% normaalihintoja alhaisemmat. Zsar sijaitsee Kymenlaaksossa Vaalimaalla, kivenheiton päässä suurimmalta EU:n ja Venäjän väliseltä raja-asemalta, ja 75-80 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Zsar on Suomen oloissa täysin uudenlainen kauppakeskus – perinteisistä keskuksista se eroaa ennen kaikkea huomattavasti laadukkaamman ja laajemman valikoiman sekä selvästi edullisempien hintojen vuoksi.

Contact details

Rouvanmäentie 3, 49930 Vaalimaa AUKIOLOAJAT: Ma–Su: 10–18info@zsar.fi

Zsar in social media