Ota kipu haltuun B-Cure Laser tehokkaaseen kivunlievitykseen kotona

Kipua voi lievittää lääkkeillä, levätä ja odottaa parasta, mutta kudoksen toipumista voi myös itse auttaa. B-Cure-kotihoitolaserin on kliinisesti todistettu lievittävän laajaa kirjoa erilaisia kipuja ja edistävän kudosvaurioiden ja tulehdusten parane­mista. Laite on käytössä kipuklinikoilla, fysio­tera­peuteilla ja jo tuhansissa suomalaiskodeissa.

Leena Ruonala sai avun välilevynpullistumien aiheuttamiin lamauttaviin kipuihin.
Leena Ruonala sai avun välilevynpullistumien aiheuttamiin lamauttaviin kipuihin.

Leena Ruonala Helsingistä sai ensimmäisen välilevynpullis­tuman kymmenen vuotta sitten täysin yllättäen toimistolla.

– Aina perusterveenä ihmisenä olin aivan ihmeissäni, kun jalat eivät kantaneet vielä kahden viikon levonkaan jälkeen. Perusteellisten tutkimusten jälkeen löytyi selkäyti­meen päin kohdistunut pullistuma, joka aiheutti kauheaa hermokipua. Valitettavasti tämä ei jäänyt ainoaksi, vaan niitä on vuosien varrella tullut vielä neljä lisää, Leena kertoo.

Jatkuvaa, elämää vahvasti rajoittavaa kipua on koitettu suitsia leikkauksin ja kipulaiteimplantein. 

– Ne eivät ole auttaneet tarpeeksi, vaan olen joutunut syömään vuosia jatkuvaa kipulääkitystä ja tämän lisäksi kohtauksiin vielä vahvempia. Olen kivun takia valvonut yöt ja kulkenut lääkepöhnässä päivät. Liikkumattomuus, suuri lääkemäärä ja järjetön määrä univelkaa teki elämästä aivan järjetöntä. Paino on noussut ainakin 20 kg, mikä on altistanut muille ongelmille. 

Leena luki B-Cure Laserista ja vuokrasi laitteen ensin kokeiluun. 

– Olin lukenut paljon ja uskalsin varovasti toivoa saavani apua. Tunne olikin uskomaton, kun alaselkää (leikkausarven kohdalta, pullistuman alta) ja lonkkien hermoja muutamia minuutteja hoitamalla neuropaattinen kipu lievittyi nilkkoihin asti. Nykyään kohtauskipulääkkeen sijasta hoidan selkääni laserilla  eivätkä minua vaivaa lääkepöhnä ja väsymys. Saan laserilla avun myös minulle kehittyneeseen CRPS-vaivaan. Elämänlaatuni on parantunut huimasti, kertoo Leena. 

Lääkkeetöntä kivunhoitoa

Oulun kaupunginsairaalan fysiatrian poliklinikka käyttää B-Cure-laser­laitetta yhtenä ei-lääkkeellisenä kivunhoitomenetelmänä

– Kroonisen kivun hoidossa haasteena on kipulääkkeiden vaatimaton teho. Vahvojen opiaattien käyttöön liittyvät potilaalla niiden sietokyvyn nousu, herkistyminen kivuntunteelle ja riippuvuusriski. Parhaimmillakin lääkeyhdistelmillä saatava kivunlievitys jää 30–50 prosenttiin kivun määrästä, kertoo fysiatri Timo 
Pehkonen. 

Tulokset B-Cure Laserin käytöstä ovat rohkaisevia. 

– Laserhoitolaite on turvallinen ja kokeilemisen arvoinen. Laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa, toteaa Pehkonen. 

Turvallinen ja edullinen

Laserterapialla saadaan parhaat tulokset kuurinomaisella hoidolla. Kun tehokkaammilla ammattilaismalleil­la hoidetaan 2–3 kertaa viikossa, kotikäyttölaitteilla kotona tehtävä 
päivittäinen hoito takaa tasaisen ja tuloksellisen hoidon. Terapialla ei ole tunnettuja vasta-aiheita. 

Kotikäyttöön suunnitellut B-Cure -laserlaitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, ja ne sopivat koko perheen käyttöön. Koska laitteen odotettava huoltovapaa käyttöikä on peräti 30 000 hoitokertaa, jää muutaman satasen arvoisen laitteen hoitojen hinnaksi vain muutama eurosentti. Laitetta voi myös vuokrata.  

Käyttäjät kiittävät 

Terveystekniikan nettisivuille on kerätty suomalaisten käyttäjien omakohtaisia kertomuksia. Ammattilai­silla ja kuluttajilla on positiivisia kokemuksia liittyen erilaisiin vaivoihin kuten tenniskyynärpää, jäätynyt olkapää, nivelrikko, reuma, välilevynpullistuma, iskias, kulumat, neuropatia, lihasrevähdys, penikkatauti, akillesjännetulehdus, leukanivelkipu (tmd), kihti, diabeettiset jalkahaavat, fibromyalgia ja monimuotoinen kipuoireyhtymä (crps).

B-Cure-laserterapia antaa hoidet­tavalle pehmytkudokselle energiaa, joka edistää solujen normaalia toimintaa. Solutasolla alkava photobiomodulaatioprosessi parantaa solun uudistumiskykyä, lisää kollageenin, elastiinin ja endorfiinien luonnollista tuotantoa ja vauhdittaa soluenergian (atp) liikkumista. Verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat, ja ravinteet kulkeutuvat solujen käyttöön. Prosessin on kliinisesti tutkittu vaikuttavan kudoksen vahvistumiseen ja aloittavan toipumisen, oli kyseessä tulehdus, kudosvaurio tai krooninen kiputila. B-Cure-laserlaitteen tehosta on julkaistu viisi kliinistä tuplasokkotutkimusta.

Teksti: Terveystekniikka Valko Oy

Vuoden terveystuote 2022: Kauneus & Terveys -lehti nimesi 10 vuoden 2022 terveys-tuotetta. B-Cure Laser valikoitui Parhaaksi Laitteeksi kommentein ”Laserointi lievitti nivelrikosta kärsivien sormien kipuja jo viikossa. Sen ansiosta yöunet eivät enää keskeytyneet.”

Tilaa puhelimitse numerosta: 045 609 9000.

Commercial