Pisara LAB on vaivaton ja nopea vaihtoehto

Laboratorioreissuun ja verikokeisiin hukkaantuu helposti osa työpäivästä. Pisara LABissa maksu- ja ajanvarausrutiinit onnistuvat suoraan verkkopalvelussa ja näytteenotto muutamassa minuutissa Tampereen ydinkeskustassa tai hoitajan kotikäynnillä.

”Tarvittaessa verikokeet käydään ottamassa kotona”, Tatjana Pihlajamäki kertoo. Se helpottaa etenkin iäkkäämpien arkea, mutta myös niitä, joilla liikkuminen on vaikeaa tai näytteenottoa edeltää paasto.
”Tarvittaessa verikokeet käydään ottamassa kotona”, Tatjana Pihlajamäki kertoo. Se helpottaa etenkin iäkkäämpien arkea, mutta myös niitä, joilla liikkuminen on vaikeaa tai näytteenottoa edeltää paasto.

Mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta asiointia.

Siinä periaate, jonka pohjalle Tampereen ydinkeskustassa toimiva Pisara LAB on rakentanut omat terveydenhuoltopalvelunsa. Esimerkiksi verikokeisiin voi varata ajan suoraan yrityksen selkeästä verkkopalvelusta, jossa on valittavana myös valmiita analyysipaketteja.

Verkkopalvelussa hoituvat myös tarvittavat maksut, joten aikaa kuluu laboratoriokäynnillä vain varsinaiseen näytteenottoon. 

Tarvittaessa verikokeet käydään ottamassa kotona. Se helpottaa etenkin iäkkäämpien arkea, mutta myös niitä, joilla liikkuminen on vaikeaa tai näytteenottoa edeltää paasto. 

”Pisara LABin palvelukonseptia on rakennettu asiakkailta kerätyn palautteen pohjalta".

Pisara LABin toimitusjohtaja Tatjana Pihlajamäki korostaakin, että palvelukonseptia on rakennettu asiakkailta kerätyn palautteen pohjalta.

– Julkisella puolella omaa vuoroa voi joutua joskus odottamaan jopa tuskastuttavan kauan ja laboratoriokäyntiin voi hukkaantua odotettua enemmän aikaa. Meillä näytteenottoon menee vain muutama minuutti, Pihlajamäki toteaa.

Tulokset voi lukea suoraan Kanta-palvelusta, ilman erillisiä sovelluksia. Jos niistä löytyy jotain suositelluista raja-arvoista poikkeavaa, ollaan asian tiimoilta yhteyksissä suoraan asiakkaaseen.

– Ihminen on kokonaisuus. Lisäksi asiakkaat ovat entistä valveutuneempia ja kiinnostuneempia hyvinvoinnistaan. Saman katon alla onkin tarjolla myös muita hyvinvoinnin eri alueita tukevia palveluja, kuten fysioterapiaa, ravintoterapeutti, seksuaalineuvoja ja muita terapiamuotoja, Pihlajamäki kertoo.

Teksti: Timo Sormunen

Commercial

Organisation information

Pisara LAB

Pisara LAB

-Perustettu 2020

-Tarjoaa laboratorio- ja terapiapalveluja

-Toimipiste Tampereen keskustassa

-Henkilöstöä noin 10

Professionals

Tatjana Pihlajamäki

toimitusjohtaja, Pisara LAB

Contact details

Hämeenkatu 13 bA 3.krs. 33100 Tampere 044 491 6810asiakaspalvelu@pisaralab.fi