Kiitos, Auntie – uupumisen ehkäisy on nyt tarpeen!

Monelle työntekijälle etätyö on tuonut helpotusta. Esihenkilöillä puolestaan se on lisännyt hälyttävästi väsymistä. Auntiella on tarjolla kokenutta nopean toiminnan mielen hyvinvoinnin apua ja monipuolisia digityökaluja.

Kiitos, Auntie – uupumisen ehkäisy on nyt tarpeen!

Esihenkilön väsyminen heijastuu koko organisaatiossa negatiivisesti, ja sillä voi olla kauaskantoisia seurauksia. Auntie tarjoaa tutkitusti tehoavaa psykologista keskustelutukea ja muita työkaluja uupumusoireisiin, stressiin, ylisuorittamiseen tai kadonneen motivaation löytämiseen. 

– Olen itse aikanaan kokenut työssä uupumisen ja oppinut tunnistamaan vaaran merkit,  toteaa Auntien perustaja ja keulahahmo Mervi Lamminen

Ennaltaehkäisy on avainasemassa. 

– Usein Esihenkilö pui työterveyshuollon kanssa työntekijöidensä jaksamiseen liittyviä asioita, mutta hänen on vaikea puhua omasta jaksamisestaan. Siksi ulkopuolinen, kokenut ja nopeasti saatavissa oleva psykologinen apu on erittäin tärkeää, Lamminen muistuttaa. 

Esihenkilöiden aika on kortilla ja uupumusoireet vahvistuvat salakavalasti. 

– Olemme kehittäneet erilaisia virtuaalisia, nopeasti käyttöön otettavia työkaluja. Periaate on, että organisaatiolla on kanssamme samantyyppinen vuosisopimus kuin työterveyshuollon kanssa. Tällöin ennaltaehkäisyn lisäksi organisaation työntekijä voi ottaa meihin yhteyttä heti, kun siltä tuntuu ja pääsemme välittömästi auttamaan häntä. 

Mielen hyvinvointiongelmat yleisimpiä sairaus-poissaolosyitä 

Lamminen muistuttaa, että jaksamisongelmia tuntee niin tuore esihenkilö kuin konkarikin. 

– Motivaation laskiessa on hyvä kaivaa muun muassa arvoharjoitusten avulla pinnalle tekijät, jotka saivat tehtävään hakeutumaan. Esihenkilöt väsyvät. Se on fakta, josta on saatava stigma pois. Asioille on tehtävissä jotakin, aina. 

Hyvinvointia ja resilienssiä pystytään kasvattamaan. Onneksi yhä useampi organisaatio ymmärtää jo sen, että tarjoamamme apu on nykyisin aidosti myös rekrytointivaltti. Puhumattakaan siitä, miten merkityksellistä se on koko organisaation liiketoimintakyvylle, Lamminen summaa. 

Voit ladata auntie.io-sivuilta maksuttoman oppaan esihenkilölle: Näin tunnistat työuupumuksen. Pyydä HR-osastoasi ottamaan yhteys Auntieen jo tänään. 

Commercial

Organisation information

Auntie

Auntie

Suomalainen start-up Auntie on kansainvälisesti nopeasti kasvava mielen hyvinvoinnin palveluyritys, jonka digitaaliset ratkaisut mahdollistavat tuen vaikuttavuuden mittauksen ja seurannan. Leader in Rough Waters ja Leading from a Distance ovat esimerkkejä konseptoiduista digipalveluista, jotka ovat yhtä helposti saatavilla kuin lounasseteli. Hyvinvoiva esihenkilö on avainasemassa menestyvän tiimihengen luomisessa ja työntekijöiden tukemisessa erityisesti hybridityössä.

Professionals

Mervi Lamminen

perustaja, Auntie Solutions

Contact details

Firdonkatu 2 Workery West, 10th floor, 00520 Helsinki, Finland +358 50 321 1080 (myynti ja tiedustelut)info@auntie.fi

Auntie in social media