Lähikontaktit turvallisemmaksi samalla valkaisten hampaita ja poistaen värjäymiä

Suomalainen, Rovaniemellä toimiva IsoDent Oy on perheyritys, joka tuotekehittää ja valmistaa innovatiivisia suunhoitotuotteita. IsoDent on tuonut nyt markkinoille menestyksekkään aikaisemman innovaationsa, vastaanotoille suunnatun suuveden lisäksi myös kuluttajille suunnatun Suojaavan Suuveden. Nämä suuvedet pienentävät oleellisesti tartuntariskiä koronavirusaikana ja tekevät siten lähikontaktit turvallisemmaksi.

Lähikontaktit turvallisemmaksi  samalla valkaisten hampaita ja poistaen värjäymiä

Suojaava Suuvesi kuluttajille on tehty ehkäisemään altistumista virukselle aerosolien, hengitysilman sekä mahdollisen yskimisen kautta tapahtuvana pisaratartuntana. Sisältää 0,5 % vetyperoksidia, joka voimakkaasti hapettavana ainesosana pienentää oleellisesti syljen mikrobipitoisuutta (myös mahdollisen nCoV-viruksen määrää, joka aiheuttaa COVID-19-tautia). Sisältää myös puolukka-arbutiinia ja ksylitolia, jotka turvaavat limakalvojen hyvinvointia. Reaktiivinen liuos valkaisee hampaita sekä poistaa niistä värjäymiä. Tuote ehkäisee myös tehokkaasti pintojen likaantumista pisaratartunnan kautta. Suuvedellä tapahtuva purskuttelu 60 sekunnin ajan tarvittaessa päivittäin suojaa sinua, kun joudut lähikontaktiin. 

Hoitokertojen jäätyä vähäisemmiksi, tai hoidon tarpeen kasvaessa suun ollessa kivuliaan kuiva ja /tai omien hampaiden harjauksen jäädessä vähäiseksi esim yleissairaudesta johtuvista syistä hampaiden reikiintymisriski kasvaa merkittävästi. IsoDent Fluor+ Suuvesi on täsmätuote suojaamaan omia hampaita reikiintymiseltä (ksylitol /erytritol + fluori 0,15%). Lisäksi tuotteen tyrniuute vahvistaa limakalvoja ja edesauttaa haavaumien paranemista sekä kosteuttaa kuivaa suuta. Kamomillauute puolestaan rauhoittaa limakalvoja ja puolukka toimii tuotteen luontaisena säilöntäaineena. Käyttö kaksi kertaa päivässä antaa 24 tunnin suojan reikiintymistä vastaan.

Valmistettu vastuullisesti pohjoisen auringon energialla.
Saatavana apteekeista, hammaslääkärin vastaanotoilta sekä verkkokaupasta

Commercial

Organisation information

IsoDent Oy

IsoDent Oy

IsoDent Oy on suomalainen perheyritys, joka tuotekehittää ja valmistaa innovatiivisiä suunhoitotuotteita. Suunhoitotuotteiden päivittäinen käyttö parantaa suuresti suunterveyden tasoa niillä kuluttajaryhmillä, jotka käyttävät esim. purentakiskoja, irrotettavia oikomiskojeita tai hammasproteeseja.