Saaren Taika auttaa ongelmaihoisia

Kun yhdistetään vaikeista iho-ongelmista kärsivä tuotekehittäjä sekä sitkeän periksi antamaton ja luova taivaanrannanmaalari, syntyy ihoa tehokkaasti hoitavia tuotteita atooppiseen ihottumaan, akneen tai psoriasikseen. Samalla syntyi uusi, vauhdilla kasvava perheyritys Saaren Taika. Sen tuotteet ovat auttaneet nopeasti jo lukemattomien suomalaisten vaikeisiin iho-ongelmiin, kuten kutisevaan ja ihottumaiseen ihoon.

Kaikki Saaren Taika ihon- ja hiustenhoitotuotteet valmistetaan yrityksessä kehitetyillä, salaisilla resepteillä. Uusia ihonhoitotuotteita kehitetään jatkuvasti.
Kaikki Saaren Taika ihon- ja hiustenhoitotuotteet valmistetaan yrityksessä kehitetyillä, salaisilla resepteillä. Uusia ihonhoitotuotteita kehitetään jatkuvasti.

Tuo iho-ongelmainen tuotekehittäjä ja taivaanrannanmaalari on Johanna Amnelin. Hän päätti puolenkymmentä vuotta sitten kehittää itselleen sopivan voiteen käsi-ihottumaansa, johon mikään aiempi hoito kortisonista alkaen ei ollut tehonnut. Monien yritysten, erehdysten ja kokeilujen jälkeen syntyivät ensimmäiset onnistumiset: Kamomilla Sheavoide sekä Teepuusaippua. Ne ja monet niiden jälkeen kehitetyt tuotteet helpottivat heti Johannan, kuten lukuisten muidenkin käyttäjien elämää. 

– Me saamme jatkuvasti valtavan paljon hyvää palautetta asiakkailtamme, jotka ovat saaneet tuotteistamme ison avun mitä erilaisimpiin vaikeisiin ihovaivoihinsa.  Kamomilla Sheavoide vaikuttaa nopeasti  ja moni on saanut rikkinäisen ihonsa kuntoon muutamassa päivässä, kertoo Johannan tytär Veera Amnelin. Hän vastaa yrityksen markkinoinnista. 

Vain ensiluokkaisia raaka-aineita

Kamomilla Sheavoidetta kehittäessään Johanna huomasi, että vain ensiluokkaiset ja luomuperäiset raaka-aineet tuovat hänen vaikealle iholleen toimivan lopputuloksen. Laadusta ja korkeasta tasosta ei voi siis tinkiä. Kamomilla Sheavoiteeseen käytetäänkin kemiallisesti puhdistamatonta, ensiluokkaista sheavoita. Sitä saadaan karitepuun pähkinästä ja se sisältää runsaasti E-vitamiineja. Ne ovat yhteydessä immuunipuolustukseen ja toimivat antioksidantteina.

Kokeilujen kautta löytyi sopiva yhdistelmä sheavoita, helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat kutisevaa ja ärtynyttä ihoa, auttavat rikkoutunutta ihoa paranemisessa ja ehkäisevät tulehdusta.

Ihoa hellivät saippuat

Herkkä, ärtynyt iho tarvitsee myös hellävaraista puhdistusta. Saaren Taika Teepuusaippua auttaa ehkäisemään näppyjä ja muita iho-ongelmia eikä kuivata ihoa. Se soveltuu jokapäiväiseen käyttöön, sillä luomu kookosöljy tekee siitä hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan, luomu extra-virgin oliiviöljy erittäin hellävaraisen. Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Veera Suolasaippua on vegaaninen, iholle ihmeitä tekevä vihreää savea, merisuolaa ja kauraa sisältävä saippua. Kaura kuorii ihoa hellästi ja lievittää tulehduksia, vihreä savi imee itseensä ihon epäpuhtauksia ja merisuola sitoo kosteutta. Sheavoi, kookos- sekä extra virgin oliiviöljy luomutuotteina puhdistavat ja ravitsevat ihon hellävaraisesti.

Palashampoo hoitaa 

Saaren Taika shampoot eivät sisällä sulfaatteja tai silikonia, jotka saattavat aiheuttaa kutinaa. Näin iholla ja hiuksissa säilyvät ne hyvät ja suojaavat rasvat.

Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti päänahan psoriasiksesta kärsiville, mutta hellävaraisena se sopii kaikille. Vihreä tee auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin, kamomillan eteerinen öljy helpottaa  päänahan ärsytystä sekä ehkäisee hilseilyä.

 Risiiniöljyn omega rasvahapot parantavat päänahan verenkiertoa ja tukevat hiustenkasvua.   Luomu kookos- ja extra virgin oliiviöljy viimeistelevät puhdistavan ja hellävaraisen hiusten pesun. 

Tuotteet kodinhoitoon ja pyykinpesuun 

Omaa tuotekehitystä on myös pyykkietikka, jota valmistetaan yrityksen Särkisalon tehtaassa.

Pyykkietikka korvaa huuhteluaineen. Se ei jätä jäämiä vaatteisiin ja sopii kaikille tekstiileille, sillä se ei vaikuta niiden jousto- tai imukykyominaisuuksiin. Bonuksena se pitää pesukoneen puhtaana ja estää kalkkisaostumien syntyä.

Siivoussaippua on todella tehokas kodin yleissiivoukseen. Sen avulla puhdistuvat kodin kaikki kovat pinnat, lisäksi se puhdistaa myös nahkasohvat.

– Suosittelen ehdottomasti tutustumista nettisivujemme laajaan valikoimaan ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Niitä on myynnissä myös jälleenmyyjiemme kivijalkakaupoissa sekä heidän verkkosivuillaan, muistuttaa Veera Amnelin.

Commercial

Organisation information

Saaren Taika

Saaren Taika

Tuotteemme ovat käsin valmistettuja, luonnollisista raaka-aineista. Ne ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia eivätkä rasita ympäristöä. Rakkaudella sinulle, Särkisalon saaristosta.

Professionals

Johanna Amnelin

Johanna Amnelin

toimitusjohtaja, tuotekehittäjä