Tulevaisuuteen katsovaa taloushallintaa

Homeros Tilitoimistoissa arvostetaan hyvää yhteishenkeä ja henkilökohtaista palvelua.

Susanna Laine, Helena Karppelin ja Panu Ylä-Sulkava ovat yhtä mieltä siitä, että Homeroksella vallitsee hyvä yhteishenki.
Susanna Laine, Helena Karppelin ja Panu Ylä-Sulkava ovat yhtä mieltä siitä, että Homeroksella vallitsee hyvä yhteishenki.

Taloushallinnon ala on kokenut digitalisaation myötä ison murroksen – kirjanpitäjästä on tullut asiantuntija, joka toimii yrityksen kumppanina.

– Homeroksella haluamme, että meillä on asiakkaan suuntaan aidot kasvot. Meiltä saa henkilökohtaista palvelua, oman asiantuntijan ja tiimin, joka tietää missä mennään. Näin asiakas voi luottaa siihen, että asiat hoituvat joka tilanteessa, summaa Homeroksen toimitusjohtaja Helena Karppelin.

Kirjanpitäjä Susanna Laine toteaa, että laadukas taloushallinto on enemmän kuin lukujen kirjaamista kuluneilta kuukausilta. Konkreettista hyötyä saadaan seuraamalla ajankohtaisia lukuja, mikä tuo ennustettavuutta toimintaan.

– Meille on kunnia-asia tuottaa palvelumme laadukkaasti ja lupauksemme täyttäen, oli kyseessä sitten palkanlaskenta tai vaikkapa verokonsultointi, kirjanpitäjä 
Panu Ylä-Sulkava jatkaa.

Jo 12 vuotta toiminut Homeros on kasvanut huimasti, ja kasvu jatkuu yhä. Tilaa on uusillekin taloushallinnon osaajille. Laine näkee Homeroksen poikkeuksellisena työnantajana etenkin hyvän työilmapiirin ja kiinnostavien asiakkuuksien ansiosta.

– Työtehtävät ovat vaihtelevia ja haasteitakin on sopivasti. Kukaan ei jää Homeroksella yksin, vaan tuemme toisiamme, Laine sanoo.

Urapolkuihin ja henkilöstön kehittämiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

– Itse olen suorittanut työn ohessa esimiestutkinnon ja päässyt osallistumaan erilaisiin taloushallinnon koulutuksiin. Homeroksella huomioidaan hienosti myös työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet, Ylä-Sulkava lisää.

Teksti: Matilda Mäkinen

Commercial

Organisation information

Homeros

Homeros

Homeros tilitoimistot tarjoavat kattavat taloushallinnon palvelut niin uusille yrittäjille kuin yritysmaailman vanhoille konkareillekin. Toimintamme perusarvot ovat informatiivisuus, selkeys, ystävällisyys ja tehokkuus. Näitä arvoja kunnioittaen pystymme tarjoamaan konsultoivaa taloushallinnon palvelua ja keskittymään asiakkaidemme yritystoiminnan tukemiseen.

Professionals

Helena Karppelin

toimitusjohtaja, Homeros

Susanna Laine

kirjanpitäjä, Homeros

Panu Ylä-Sulkava

kirjanpitäjä, Homeros

Contact details

Puh: 010 4232 970